VevőkártyaMegújult a SHOX törzsvásárlói kártya, de továbbra is érted van!

 

Minden SHOX kártyás számára még több kedvezményt és érdekes programokat tartogatunk. Lássuk milyen konkrét előnyökkel jár, ha SHOX kártyás vagy:

 

Kedvezőbb árak egyes termékekre kizárólag SHOX kártyásoknak

Mi értékeljük a hűségedet. Ezért kínálunk extra ajánlatokat hűséges vásárlóinknak.

Minden hónapban küldünk neked egy hírlevelet arról, hogy melyek azok a termékek, amiket különleges áron vehetsz meg SHOX kártyáddal.

 

Workshopok és rendezvények kizárólag SHOX kártyásoknak

Örömmel osztjuk meg a tudásunkat másokkal. Gyere el áruházi rendezvényeinkre vagy csatlakozz online!

 

Kedvezményes vezetéstechnikai tréningek kizárólag SHOX kártyásoknak

Támogatjuk, hogy magasabb szintre emelhesd motoros tudásod, képességeid.

Célunk a motorosokat érintő közúti balesetek számának csökkentése, ezért törzsvásárlóinknak kedvezményes áron kínálunk vezetéstechnikai tréningeket.

Mert nekünk fontos a biztonságod.

 

SHOX VIP klubtagság a facebookon

Elsőként értesülhetsz legújabb termékeinkről és kedvezményeinkről, de tagságoddal exkluzív akciókban és nyereményjátékokban is részt vehetsz.
Közvetlenül megoszthatod velünk és a többi SHOX VIP klubtaggal kérdéseidet és tapasztalataidat, valamint itt kérjük ki véleményedet az éppen aktuális termékfejlesztésekkel kapcsolatban.

Nincs más dolgod, mint rákeresni a facebookon a SHOX VIP KLUB-ra és csatlakozni hozzá.

 

A SHOX kártya digitális nyugtaként is működik

Az összes vásárlásodat online rögzítjük az SHOX profilodban. Nincs szükséged többé a blokkokra.

 

A SHOX kártya pontgyűjtő kártya is

Minden vásárlásod után pontokat kapsz, melyeket akár már a következő vásárlás alkalmával be tudsz váltani, mi pedig levonjuk a számlád végösszegéből.

Nincs még SHOX kártyád?

Igényelj személyesen budapesti, székesfehérvári, szegedi, kecskeméti, miskolci, békéscsabai vagy pécsi üzleteink egyikében, vagy online itt a weboldalunkon.

Szeretnéd, hogy házhoz küldjük a vevőkártyádat?
Add meg adataidat és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot!

A SHOX hűségprogram általános feltételei
A Shox hűségprogramot a Shox Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.), 01-09730826 cégjegyzékszámon bejegyzett cég dolgozta ki. A Shox pontgyűjtő kártya kizárólag a Shox Motoros Áruházban (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.) érvényes. A hűségprogramban csak természetes személyek vehetnek részt, jogi személyek, cégek, sportklubok, egyesületek és társadalmi szervezetek nem. A Shox hűségkártya igénylése ingyenes.
Az alábbiakban felsorolt általános feltételeknek megfelelően a hűségprogram célja, hogy biztosítsa a kártyatulajdonosok számára a következőket:
- levásárolható hűségpontok gyűjtését - kereskedelmi akciókban való részvételt - kizárólag a hűségprogramban résztvevők számára biztosított szolgáltatások igénybevételét
1. Az ügyfél elismeri, hogy megismerte és elfogadta a Shox hűségkártya programhoz való csatlakozás általános feltételeit.
2. Az ügyfelek a vásárlást követően, a pontgyűjtő kártya bemutatása esetén, pontokat kapnak. Az így összegyűjtött pontokat a következő - Shox Motoros Áruházban történő – vásárlások bármelyike alkalmával, kedvezményre válthatják. A Shox pontgyűjtő kártya speciális akciós ajánlatok igénybevételére is jogosít. A Shox hűségprogram minden olyan természetes személy számára elérhető, aki Shox pontgyűjtő kártyát igényel. A Shox pontgyűjtő kártya nem fizetőeszköz.
3.1. Igénylőlap: A Shox hűségprogramhoz való csatlakozáskor elegendő kitölteni a Shox Motoros Áruházban beszerezhető, illetve e-mailben kiküldött igénylőlapot. Ennek az eladóknál történt leadásakor egy azonnal érvényes kártya kerül kibocsátásra. Amennyiben az igénylőlapot e-mailben küldi vissza az ügyfél, szintén e-mailben egy értesítést kap, amivel a pontgyűjtő kártyáját átveheti a Shox Motoros Áruház eladóinál.
3.2. A Shox hűségprogramhoz való csatlakozás feltétele a nagykorúság. A programban csak természetes személyek vehetnek részt.
3.3. A kártya személyes használatra szól. A Shox Kft. fenntartja magának jogot, hogy ellenőrizze a Shox hűségprogram általános használati feltételeinek betartását. Az ügyfél felelősséget vállal az általa szolgáltatott adatok valódiságáért, a téves, hiányos és elévült adatok következményeiért önállóan felel. A hiányosan, olvashatatlanul kitöltött adatok a hűségprogramban nem vehetők figyelembe. Amennyiben az ügyfél ezt írásban igényli, a Shox Kft. jogosult őt tájékoztatni az aktuális akciókról, eseményekről.
4. A pontszerzés módja: a Shox pontgyűjtő kártya tulajdonosa köteles kártyáját minden alkalommal bemutatni a Shox Motoros Áruház eladójának, annak érdekében, hogy a vásárlás során keletkező pontok jóváírásra kerüljenek.
Webáruházban (a www.shox.hu weboldalon) történő vásárláskor, a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a pontgyűjtő kártya számát. A Shox pontgyűjtő kártya kiállítása előtti vásárlások összegét a pontok jóváírása során nem lehet figyelembe venni.
Az ügyfél részére minden teljes 100 Ft vásárlás esetén jóváíródnak a hűségpontok, attól függően, hogy az ügyfél ezüst, arany vagy platina státuszban van. A pontok attól függetlenül jóváíródnak, hogy az ügyfél akciós vagy teljes áras terméket vásárol. Vásárlási utalvány vásárlása esetén nem kerül jóváírásra jutalompont.
Ezüst státusz esetén 100 Ft-onként 6 pont, arany státusz esetén 100 Ft-onként 16 pont, platina státusz esetén 100 Ft-onként 32 pont kerül jóváírásra.
A státuszok elérésének feltételei:
Ezüst státusz: a kártya kiváltásakor azonnal érvényes Arany státusz: 200 000 Ft összértékű vásárlás után Platina státusz: 300 000 Ft összértékű vásárlás után
Pontok beváltása: Az összegyűlt pontok kedvezményre váltásakor egy pont értéke 0,25 Ft. Személyes vásárlás esetén az ügyfél, fizetés előtt a kasszánál az eladónak köteles jelezni, ha a pontjait kedvezményre kívánja váltani. Webáruházban (a www.shox.hu weboldalon) történő vásárlás esetén a megrendelésnél a megjegyzés rovatban meg kell adni a vevőkártya számát, illetve, hogy az ügyfél kéri a pontjainak kedvezményre váltását. Az ügyfél aktuális pontjairól a Shox Motoros Áruház eladói adnak felvilágosítást, illetve információ kérhető az info@shox.hu e-mail címen.
5. Shox Kft. nem vállal felelősséget a hűségprogramhoz kapcsolódó semmiféle kárért, beleértve a késedelem, kézbesítés hiánya, illetve kapcsolatfelvételből eredő problémák miatt keletkezett károkat.
7. Lakcím és egyéb adatváltozást a Shox Motoros Áruházban (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93., illetve az info@shox.hu e-mail címen lehet bejelenteni. Az ügyfél felelősséget vállal az általa szolgáltatott adatok helyességéért.
8. A Shox pontgyűjtő kártya elvesztését vagy ellopását a kártyatulajdonosnak a lehető leggyorsabban be kell jelentenie a 7. pontban megadott címen, a Shox Motoros Áruház ügyfélszolgálatán. A kártyatulajdonos előzőleg megszerzett előnyei és pontjai az új kártyán kerülnek rögzítésre.
9. Az általános feltételek megszegése, a kártyatulajdonos vagy bármely harmadik személynek a visszaélése a kártya visszavonását vonja maga után. A jelen általános feltételek megszegésével, jogosulatlan vagy visszaélésszerű felhasználással szerzett hűségpontok törlésre kerülnek.
10. A Shox pontgyűjtő kártya a hűségprogram teljes ideje alatt érvényes. A Shox Kft. jogosult bármikor megváltoztatni vagy megszűntetni a hűségprogram rendszerét, anélkül, hogy döntését indokolnia kellene vagy az így keletkezett károk után kártérítést kellene fizetnie. A Shox Kft-nek jogában áll megváltoztatni a pontszerzés feltételeit anélkül, hogy döntését indokolnia kellene vagy az így keletkezett károk után kártérítést kellene fizetnie. A Shox pontgyűjtő kártya tulajdonosai elfogadják, hogy a hűségprogram jelen általános feltételei részben vagy teljesen, bármikor megváltozhatnak. Ez esetben a Shox Kft. köteles a kártyatulajdonosokat az általa megfelelőnek ítélt módon tájékoztatni.
11. Az adatkezelésre a kártyatulajdonosok jelentkezési formanyomtatvány kitöltése során megadott önkéntes hozzájárulás alapján kerül sor. Az adatkezelő a kártyatulajdonosok regisztráció során megadott adatait kezeli. Az adatkezelés kizárólagos célja a pontgyűjtő kártya feldolgozása és kiállítása, valamint a megrendezésre kerülő eseményekről, rendezvényekről, ajánlatokról való tájékoztatás és motorosok számára hasznos információk közlése.
Az adatkezelő anonimizált módon jogosult az általa kezelt adatokat statisztikai célokból felhasználni. Az adatkezelés a fenti célokból is kizárólag a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvényben meghatározott módon, a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig, és kizárólag azzal a személyes adattal történik, amely a fenti célok megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges és a cél elérésére alkalmas.
Helyesbítés, törlés: A kártyatulajdonos jogosult személyes adatainak módosítását vagy törlését kérni: személyesen a Shox Motoros Áruházban, e-mailben az info@shox.hu címen.