VevőkártyaA SHOX vevőkártya olyan mint egy bankkártya, amit minden vásárlásod után automatikusan megpakolunk pontokkal.

Hogyan lesz a pontokból a másik P betűs, vagyis pénz? Egyszerűen!

Következő vásárlásod alkalmával szólsz, hogy szeretnéd beváltani, és Forintra átváltva máris levonjuk számlád végösszegéből.

Térj be a budapesti, kecskeméti, szegedi, miskolci vagy a fehérvári SHOX üzletbe, ahol egy kérdőív kitöltése után azonnal kézhez kapod saját vevőkártyádat.

Ezt kell felmutatnod személyesen, vagy beírnod a számát online vásárlásnál, és már mennek is rá a pontok. És mi van akkor, ha véletlenül otthon felejted? Neved és email címed alapján beazonosítunk, és mindenképpen felírjuk neked a vásárlás után járó pontokat.

Vevőkártyát személyesen és online is igényelhetsz, pontokat gyűjthetsz és azokat beválthatod az ország több pontján: SHOX Budapest, SHOX Kecskemét, SHOX Miskolc, SHOX Szeged, SHOX Székesfehérvár.

Szeretnéd, hogy házhoz küldjük a vevőkártyádat?
Add meg adataidat és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot!

A SHOX hűségprogram általános feltételei
A Shox hűségprogramot a Shox Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.), 01-09730826 cégjegyzékszámon bejegyzett cég dolgozta ki. A Shox pontgyűjtő kártya kizárólag a Shox Motoros Áruházban (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.) érvényes. A hűségprogramban csak természetes személyek vehetnek részt, jogi személyek, cégek, sportklubok, egyesületek és társadalmi szervezetek nem. A Shox hűségkártya igénylése ingyenes.
Az alábbiakban felsorolt általános feltételeknek megfelelően a hűségprogram célja, hogy biztosítsa a kártyatulajdonosok számára a következőket:
- levásárolható hűségpontok gyűjtését - kereskedelmi akciókban való részvételt - kizárólag a hűségprogramban résztvevők számára biztosított szolgáltatások igénybevételét
1. Az ügyfél elismeri, hogy megismerte és elfogadta a Shox hűségkártya programhoz való csatlakozás általános feltételeit.
2. Az ügyfelek a vásárlást követően, a pontgyűjtő kártya bemutatása esetén, pontokat kapnak. Az így összegyűjtött pontokat a következő - Shox Motoros Áruházban történő – vásárlások bármelyike alkalmával, kedvezményre válthatják. A Shox pontgyűjtő kártya speciális akciós ajánlatok igénybevételére is jogosít. A Shox hűségprogram minden olyan természetes személy számára elérhető, aki Shox pontgyűjtő kártyát igényel. A Shox pontgyűjtő kártya nem fizetőeszköz.
3.1. Igénylőlap: A Shox hűségprogramhoz való csatlakozáskor elegendő kitölteni a Shox Motoros Áruházban beszerezhető, illetve e-mailben kiküldött igénylőlapot. Ennek az eladóknál történt leadásakor egy azonnal érvényes kártya kerül kibocsátásra. Amennyiben az igénylőlapot e-mailben küldi vissza az ügyfél, szintén e-mailben egy értesítést kap, amivel a pontgyűjtő kártyáját átveheti a Shox Motoros Áruház eladóinál.
3.2. A Shox hűségprogramhoz való csatlakozás feltétele a nagykorúság. A programban csak természetes személyek vehetnek részt.
3.3. A kártya személyes használatra szól. A Shox Kft. fenntartja magának jogot, hogy ellenőrizze a Shox hűségprogram általános használati feltételeinek betartását. Az ügyfél felelősséget vállal az általa szolgáltatott adatok valódiságáért, a téves, hiányos és elévült adatok következményeiért önállóan felel. A hiányosan, olvashatatlanul kitöltött adatok a hűségprogramban nem vehetők figyelembe. Amennyiben az ügyfél ezt írásban igényli, a Shox Kft. jogosult őt tájékoztatni az aktuális akciókról, eseményekről.
4. A pontszerzés módja: a Shox pontgyűjtő kártya tulajdonosa köteles kártyáját minden alkalommal bemutatni a Shox Motoros Áruház eladójának, annak érdekében, hogy a vásárlás során keletkező pontok jóváírásra kerüljenek.
Webáruházban (a www.shox.hu weboldalon) történő vásárláskor, a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a pontgyűjtő kártya számát. A Shox pontgyűjtő kártya kiállítása előtti vásárlások összegét a pontok jóváírása során nem lehet figyelembe venni.
Az ügyfél részére minden teljes 100 Ft vásárlás esetén jóváíródnak a hűségpontok, attól függően, hogy az ügyfél ezüst, arany vagy platina státuszban van. A pontok attól függetlenül jóváíródnak, hogy az ügyfél akciós vagy teljes áras terméket vásárol. Vásárlási utalvány vásárlása esetén nem kerül jóváírásra jutalompont.
Ezüst státusz esetén 100 Ft-onként 6 pont, arany státusz esetén 100 Ft-onként 16 pont, platina státusz esetén 100 Ft-onként 32 pont kerül jóváírásra.
A státuszok elérésének feltételei:
Ezüst státusz: a kártya kiváltásakor azonnal érvényes Arany státusz: 200 000 Ft összértékű vásárlás után Platina státusz: 300 000 Ft összértékű vásárlás után
Pontok beváltása: Az összegyűlt pontok kedvezményre váltásakor egy pont értéke 0,25 Ft. Személyes vásárlás esetén az ügyfél, fizetés előtt a kasszánál az eladónak köteles jelezni, ha a pontjait kedvezményre kívánja váltani. Webáruházban (a www.shox.hu weboldalon) történő vásárlás esetén a megrendelésnél a megjegyzés rovatban meg kell adni a vevőkártya számát, illetve, hogy az ügyfél kéri a pontjainak kedvezményre váltását. Az ügyfél aktuális pontjairól a Shox Motoros Áruház eladói adnak felvilágosítást, illetve információ kérhető az info@shox.hu e-mail címen.
5. Shox Kft. nem vállal felelősséget a hűségprogramhoz kapcsolódó semmiféle kárért, beleértve a késedelem, kézbesítés hiánya, illetve kapcsolatfelvételből eredő problémák miatt keletkezett károkat.
7. Lakcím és egyéb adatváltozást a Shox Motoros Áruházban (1033 Budapest, Szentendrei út 89-93., illetve az info@shox.hu e-mail címen lehet bejelenteni. Az ügyfél felelősséget vállal az általa szolgáltatott adatok helyességéért.
8. A Shox pontgyűjtő kártya elvesztését vagy ellopását a kártyatulajdonosnak a lehető leggyorsabban be kell jelentenie a 7. pontban megadott címen, a Shox Motoros Áruház ügyfélszolgálatán. A kártyatulajdonos előzőleg megszerzett előnyei és pontjai az új kártyán kerülnek rögzítésre.
9. Az általános feltételek megszegése, a kártyatulajdonos vagy bármely harmadik személynek a visszaélése a kártya visszavonását vonja maga után. A jelen általános feltételek megszegésével, jogosulatlan vagy visszaélésszerű felhasználással szerzett hűségpontok törlésre kerülnek.
10. A Shox pontgyűjtő kártya a hűségprogram teljes ideje alatt érvényes. A Shox Kft. jogosult bármikor megváltoztatni vagy megszűntetni a hűségprogram rendszerét, anélkül, hogy döntését indokolnia kellene vagy az így keletkezett károk után kártérítést kellene fizetnie. A Shox Kft-nek jogában áll megváltoztatni a pontszerzés feltételeit anélkül, hogy döntését indokolnia kellene vagy az így keletkezett károk után kártérítést kellene fizetnie. A Shox pontgyűjtő kártya tulajdonosai elfogadják, hogy a hűségprogram jelen általános feltételei részben vagy teljesen, bármikor megváltozhatnak. Ez esetben a Shox Kft. köteles a kártyatulajdonosokat az általa megfelelőnek ítélt módon tájékoztatni.
11. Az adatkezelésre a kártyatulajdonosok jelentkezési formanyomtatvány kitöltése során megadott önkéntes hozzájárulás alapján kerül sor. Az adatkezelő a kártyatulajdonosok regisztráció során megadott adatait kezeli. Az adatkezelés kizárólagos célja a pontgyűjtő kártya feldolgozása és kiállítása, valamint a megrendezésre kerülő eseményekről, rendezvényekről, ajánlatokról való tájékoztatás és motorosok számára hasznos információk közlése.
Az adatkezelő anonimizált módon jogosult az általa kezelt adatokat statisztikai célokból felhasználni. Az adatkezelés a fenti célokból is kizárólag a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvényben meghatározott módon, a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig, és kizárólag azzal a személyes adattal történik, amely a fenti célok megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges és a cél elérésére alkalmas.
Helyesbítés, törlés: A kártyatulajdonos jogosult személyes adatainak módosítását vagy törlését kérni: személyesen a Shox Motoros Áruházban, e-mailben az info@shox.hu címen.