Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Drive-in szolgáltatás a SHOX-ban

Csak nem akar elmúlni ez a tortúra a lezárásokkal. Sebaj, mi megoldjuk neked, hogy továbbra is biztonságosan hozzájussál azokhoz a motoros cuccokhoz, amiket kinézel magadnak. A boltba megfelelő óvintézkedések mellett bejöhetsz, valamint a korábban megismert virtuális vásárlásos módszerrel otthonról is körbenézhetsz. Ha azonban nem szeretnél bejönni, sem várni a futárra, inkább személyesen vennéd át a kiválasztott terméket, válaszd a Drive-in szolgáltatást!Az összes SHOX áruházban igénybe veheted Drive-in szolgáltatásunkat:

1. Keresd az áruházi átvétel számára kijelölt "Drive-in" parkoló helyeket
2. Készítsd elő rendelés azonosítód és hívd fel a kihelyezett telefonszámot
3. Kollégánk máris érkezik a csomagoddal

2 órás Drive-in átvétel: 2 órás Drive-in átvételt csak az adott üzletben elérhető termékekre tudunk vállalni. Ha rendelésed hétköznap 16:00 előtt került leadásra, még aznap, 2 óra elteltével átveheted az általad választott áruház Drive-in parkolójában. Szombaton a 11 óráig leadott rendelések 13 óráig vehetőek át, de a konkrét időpontról minden esetben tájékoztatunk.
A Drive-in pontoknál helyben nincs lehetőség cserére.
A Drive-in átvétel minden esetben ingyenes.
A Drive-in átvétellel történő rendelések esetén csak online bankkártyás fizetést fogadunk el. Az átvételkor történő fizetésre nincs lehetőség.