Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Sétálj a boltban, miközben mégis otthon maradsz!

Szeretnél vásárolni a SHOX-ban, de mostanában nem ajánlatos elhagyni az otthonod? „Menj be” virtuálisan az áruházba, ahol kedvenc értékesítőiddel találkozhatsz, akik segítenek neked kiválasztani a megfelelő terméket.Te csak helyezkedj el a kanapédon és engedd, hogy kollégánk az üzletből MEGMUTASSA termékeinket CSAK NEKED, miközben VÁLASZOL az összes kérdésedre, ami csak eszedbe jut.

Ennél kényelmesebb és biztonságosabb megoldás nincs! Mi így szeretnénk könnyíteni az életeden…Ruhát vagy sisakot szeretnél? A két R-betűs, Rebeka és Robi vár rád!

Csak nyomjál rá a „Tovább a virtuális vásárlásra” gombra és kérj visszahívást. Add meg, hogy kitől szeretnél segítséget kapni. Amint a kolléga felszabadul, máris video hívást kezdeményez veled Facebook Messengeren. Készíts elő egy mérőszalagot, mert arra biztosan szükséged lesz!


Műszaki termékre, túradobozra, alkatrészre van szükséged? Karesz a Te embered!

Nyomj rá a „Tovább a virtuális vásárlásra” gombra és kérj visszahívást. Feltétlenül írd oda, hogy Karesszal szeretnél bizniszelni! Karesz amint felszabadul, máris video hívást kezdeményez veled Facebook Messengeren és megoldja a problémád.

A virtuális vásárlás hétköznapokon 10-18, szombaton 10-14 óráig érhető el.