Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Szerinted mennyibe kerül egy olyan motoros ruha, amit neked terveznek?

Magyarországon nincs -30 fok télen, de azért a mediterrán éghajlat is elkerül minket. A hazai motorosoknak más igényei vannak, mint a didergős hollandoknak vagy a sziesztázó olaszoknak. Mi szeretjük a többfunkciós megoldásokat.

Ezért a SHOX-nál kezünkbe vettük az irányítást és saját tervezésbe kezdtünk. Minden Sixgear és SpeedUp cuccot vásárlóink visszajelzései alapján tervezünk. A terveket egy szakmai csapat vizsgálja, majd a szinte már végleges darabokat egy, a vevőinkből álló csapat teszteli.

Az idei, 20. szülinapunkat többek között extra sok új termékkel ünnepeljük, alig győzzük lepakolni a kamionokról az újabbnál újabb szállítmányokat.

Mutatunk néhány újdonságot, hogy mi az, ami az elmúlt napokban érkezett be:

Védekezz úgy, ahogy eddig nem!

Sokat agyaltunk azon, hogyan lehetne növelni a motoros ruhák biztonságát. Mivel a legtöbb motoros dzseki nem véd elölről érkező behatással szemben, több dzsekinkbe is előkészítést tettünk utólag behelyezhető mellkas protektorok számára (Ez az extra eddig csak a csúcskategóriában volt elérhető). Az egyik ilyen a Sixgear Blaze bőrdzseki.


A minták egy része festett, így a bőr szabása nem kötötte meg a tervező kezét.  Észrevetted, hogy ez a színösszeállítás tökéletesen passzol a 2018-as MT09-hez?

Tiszteled a hagyományokat?

A chopperes arcokat nem lehet új divatirányzatokkal levenni a lábukról. Nekik annyira erős stílusuk van, amit nem lehet, sőt nem is kell megváltoztatni. Klasszikus ferde cipzáras vagy fűzött bőrcuccok helyett nem fognak színes hi-tech cuccokba öltözni, egyszerűen nem illik a motorjukhoz.


Az ő biztonságuk érdekében fejlesztettük tovább azokat a retró bőrcuccokat, amikben eredetileg minimális védelem volt. Az új szériákban a dzsekiknél protektorzsebek találhatók a vállnál, könyöknél és a hátnál, a nadrágoknál a térdnél és a csípőnél. Ezután Te döntöd el, milyen biztonsági fokú protektorokat teszel ezekbe.

Szeretnéd, ha látnának az autósok?

A láthatósági mellénynek rengetegen köszönhetik az életüket: megúsztak egy balesetet úgy, hogy időben „észre lettek véve”. Motoros túravezetőkön látni leggyakrabban ilyet, bár nem számít túl menő kiegészítőnek.


Ha szeretnél látható lenni, de nem szívesen húzol „kukásmellényt”, vegyél olyan motoros ruhát, ami eleve láthatósági színű. A Sixgear Patrol dzseki és nadrág a legjobb példa arra, hogyan lehet egyszerre látszódni és jól kinézni.

Összeöltöznél a pároddal?

Ugye milyen profi, amikor a motoron a vezető és az utas ugyanolyan cuccban van? A Sixgear Switch dzseki készül külön férfi és női szabással is, így egy pár mindkét tagján ugyanolyan jól állhat.


A Switch bőrdzsekit egész évben hordhatjátok, mert külön hidegre és esőre való kivehető bélése is van. Ha mindent kipakolsz belőle, akkor kánikulában sem sülsz bele, mert hatalmas hálós betétein keresztül átjárja a friss levegő.

Kellemes tapintású új anyagok

Nem mindenkinek fekszenek a durva szövésű motoros textíliák. Rengeteg új alapanyagot kipróbáltunk, amiből számukra is kívánatos, mégis biztonság ruhák készülhetnek.

Taslan

Hihetetlen könnyű és puha szövet. A belőle készült Sixgear Becca olyan, mintha egy divatos utcai kabátban lennél, miközben egy teljes értékű robogós dzseki van rajtad, amiben észrevétlenül ott lapulnak a protektorok. Utcai ruhának is tök jó.


Softshell

Szinte kiszúrta a szemünket, hiszen a túrafelszerelések népszerű alapanyaga. Motoros ruhához is kiváló, hiszen szélálló, kopásálló és rugalmas. Megfelelő protektorokkal biztonságos, ütésnek és csúszásnak is ellenálló motoros ruha készíthető belőle. Ilyen lett a Sixgear Surge nyári dzseki.Spórolod meg az átöltözést!

A legtöbb motoros farmerral az a gond, hogy nem elég laza. Bennük van a térdvédő, ami alapvetően jó dolog, de ha egész nap ott fityeg a térdeden a melóhelyen, melegít egy tárgyaláson vagy az étteremben, azt azért meg lehet unni.


A Sixgear Cargo nadrágból két mozdulattal kiveheted a térdprotektort és ugyanennyi visszatenni is. Sokkal egyszerűbb, mint nadrágot cserélni. Ilyen egy kényelmes, munkába járós farmer.

Végre nem rózsaszín!

Tudtad, hogy női motoros ruháknál lehet a fekete- fehéren, a piroson és a rózsaszínen kívül más színeket is használni? Pedig lehet. Nézd csak meg, a szokásostól eltérő színű csíkok milyen szépen feldobják a Sixgear Luna vagy a SpeedUp Pixie világos részeit.Neked is lenne ötleted, hogy mit tudjanak a motoros ruháink? Ne tartsd magadban!

Egész évben várjuk a véleményedet, ötleteidet a marketing@shox.hu címen vagy itt kommentben!