Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Sixgear motoremelők

Ha nincs középállvány a motorodon, vagy két izmos haverod kéznél, aki segítene, a lánc ápolását pofonegyszerűvé teszi egy hátsó emelő. A Sixgear hátsó emelőhöz kétféle adapter jár: egy emelőszemmel rendelkező motorokhoz, egy pedig azokhoz, amelyiken nincsen emelőszem.
Amikor hosszabb ideig pihen a motor a garázsban, nem árt kímélni a gumikat az állandó, egyoldalú terheléstől. Ilyenkor jobb megemelni. Az első kerékhez külön első emelő jár, ami biztonságosan tartja a motort a teleszkópvilla aljánál fogva.Sixgear első emelő
Sixgear hátsó emelő

Aki otthon szereti bütykölni a motorját, mindenképpen ruházzon be emelőbe. A költségek kordában tarthatók egy olyan eszközzel, ami akár első, akár hátsó kerék kerék kivételéhez használható. A Sixgear első-hátsó emelő pillanatok alatt átalakítható. Jár hozzá a kétféle hátsó adapter, és az első villa aljába illő tüske.
Chopper és crusier motorokhoz bivalyerős csavaros emelőt ajánlunk. Ehhez még adunk egy kerekes motormozgató alátétet is, amivel a megemelt motort arrébb lehet gurítani.
Motormozgató külön is kapható. Ha ezen állítod fel a motort saját középállványára, betolhatod egészen a sarokba úgy, ahogy eddig nem tudtad.Sixgear első-hátsó motoremelő
Sixgear chopper/cruiser emelő + motormozgató
Sixgear motormozgató