MOTOROS OLVASNIVALÓ

2019-es szezonnyitó akciós újság

Puha top case, amibe belefér egy bukósisak

GIVI XS316 XStream táska

 

Ebbe a 35 literes táskába simán belefér akár egy robosztus, felnyitható állú bukósisak is. És nem lesz karcos, mivel belül nincsenek kemény, éles alkatrészek. Ez csak egy felhasználási terület a sokból, amire a GIVI XS316-t használhatod. Vagy pl. szállíthatod benne a sportcuccodat, és utána beviheted magaddal az edzőterembe. De ne én adjak ötleteket...

4 hevederrel lehet a motorhoz rögzíteni, a vállpánt a szállításban segít

 

A táska teteje önmagában egy külön rekesz, ahová kívülről és belülről is pakolhatsz. Az alsó, nagyobb rész szája egy szűkíthető zsákszerű képződményben végződik, ami még akkor sem engedi kipotyogni a cuccaidat, ha púposra pakoltad a tatyót. Van még két oldalsó zseb is, ezekbe olyan dolgokat rakhatsz, amik nem árt, ha kéznél vannak.

Kapsz hozzá egy vízálló burkolatot, ami a legújabb trendnek megfelelően láthatósági színű.

 

A hátsó ülésre, vagy a farokidomra (ha elég hosszú), vagy a hátsó doboz helyére rakhatod fel a táskát. Formája úgy lett kitalálva, hogy nagy tempónál se kavarja előnytelenül a hátadról leváló légáramlatokat. A táska alakja és színei nem bontják meg a motor vonalvezetését, külső szemlélők nem málhát, hanem vagány, divatos kiegészítőt látnak benne.

 

 

2019-es szezonnyitó akciós újság