Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Piti szélhámos vagy zseniális üzletember

Mindent egy lapra tett fel:

Kifizette a Pattoni fivéreket, akik feltuningolták Mondialját, így üres zsebbel indult el Genovába. Ha minden a terv szerint megy, dobogón végez a versenyen, és a pénzdíjból újra egyenesbe jön.

A motor lerohadt, Giuseppe kiesett. Egész éjjel azon agyalt, hogy fogja kifizetni a szállást, végül szégyenszemre az ablakon keresztül kellett meglógnia.

Még évtizedekkel később is, amikor arra járt, mindig eszébe jutott, hogy beugrik visszapengetni az adósságát,  csak azért nem tette meg, mert biztosan hülyének nézték volna.

 

Ki az a Giuseppe Visenzi: piti szélhámos vagy zseniális üzletember?

Giuseppe Visenzi VB menő volt a 60-as években, de soha nem tudott kitörtni Agostini és Hailwood árnyékából. Inkább spoilerek és túradobozok gyártásába kezdett GIVI márkanéven és ma már övé a világ legnagyobb motorkerékpár kiegészítő gyára. A céget még ma sem profitra éhes befektetők irányítják, hanem a család tagjai, akiknek a vérükben van a motorozás.

A formás dobozokat Olaszországban tervezik és gyártják, a gyártósoruk úgy néz ki, mintha a legmodernebb német autógyárban járnál.

Nézz végig profi túrázók motorjain! A leggyakoribb dobozmárka, amivel találkozni fogsz, a GIVI. Ha kevés szabadidődben több ezer kilométeres túrákra indulsz, nem engedheted meg magadnak, hogy kísérletezz, próbálkozz, melyik noname kiegészítővel szívod meg és melyikkel nem.

Ha GIVI-t veszel, nem az jut eszedbe a motorodról: “Úristen, de jól nézne ki doboz nélkül!” Nem kell hallgatnod a zörgését, nem idegesít a lötyögése, nem ázik be. Nem csak elviheted a cuccaidat benne, de haza is hozhatod és nem csak egy-két szezonban, hanem évtizedekig tudod használni.