Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Ózonos tisztítás

Nem vagyok egy igénytelen csóka. Minden nap mosok hajat, egy idő után mégis olyan szaga lesz a bukósisakom belsejének, amit nehéz elviselni. Ilyenkor szépen kipakolom a bélését és szakszerűen kimosom. Miután megszáradt, mehet vissza. Azt vettem észre, hogy egy idő után ez már nem elég. A sisakban a bélés tisztítása után ugyanaz a buké fogad. Mitől lehet ez?A hosszú kilométerek alatt elpárologtatott izzadtság és a szellőzőkön keresztül beáramlott por, korom összekeveredik egymással, ezek beleeszik magukat a szellőzőjáratokba és az EPS habba (ütéselnyelő réteg). Ugyanitt különböző gombák (penész) és baktériumok is megtelepednek. Ez okozza a kellemetlen szagokat.

Tisztítás ózonnal


Ez a helyes kis gép aktív oxigén segítségével tisztítja és fertőtleníti rossz szagot árasztó motoros cuccaidat. A ráhelyezett bukósisakban, kesztyűben vagy csizmában elpusztít minden baktériumot és semlegesíti a kellemetlen szagokért felelős molekulákat. Az ózon – alacsony koncentrációja miatt – az emberi egészségre veszélytelen, ráadásul 20 perc alatt maradéktalanul, környezetbarát módon lebomlik.Hozd be a SHOX-ba, mi megcsináljuk Neked 1990 Ft-ért!

Ne szaladj egyből ózonos fertőtlenítő gépet venni! Viszonylag ritkán van rá szükség, ezért legtöbbször csak útban lenne és foglalná a helyet a szekrényben.
Gyere be inkább bármelyik SHOX üzletbe (Budapest, Székesfehérvár, Kecskemét, Miskolc, Szeged), nekünk van ilyen gépünk! Amíg Te nézelődsz, kollégánk szakszerűen sterilizálja a holmidat. Alig 30 perc múlva már veheted is vissza immár szagtalan és teljesen száraz bukódat, csizmádat, kesztyűdet.Nem szeretném túl hosszan magyarázni, hogyan kell működtetni ezt a szerkezetet. Nem is lenne mit, hiszen olyan egyszerű, hogy egyetlen ábra képes szemléltetni.

A lényeg itt a végeredmény: steril és szagtalan lesz a bukósisakod, a csizmád vagy kesztyűd fél óra alatt!