Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Nyerj egy motort a 20 éves SHOX-nál!
2018.11.16.Új tulajdonosa átveszi a SHOX nyereménymotort

2018.11.08.

Kisorsoltuk a Suzuki GSX-R600 SRAD-ot! A győztes egy hölgy lett: Mészáros Rebeka. Gratulálunk neki!


2018.11.06.

Rebeka felsorolja a legújabb nyerteseket és azt, hogy mit nyertekHavi főnyeremény:
Fekete Csaba hűvös időben is használható, sötétben világító nyomatos Sixgear Flash dzsekit nyert. Csaba CBF125-ösével napi szinten ingázik, jól fog jönni neki a meleg, mégis kényelmes softshell kabát.

Ajándékcsomagot nyertek:

Petró József
legutóbb egy textil dzsekit vásárolt magának, ezzel nyerte meg az ajándékcsomagot, benne a térdmelegítővel. Ninja 650-esét így még hűvösben időben is fogja tudni használni.Szabó Dávid
nak még nincs kész a jogsija, de mire levizsgázik, minden védőfelszerelése meglesz.Tőzsér Kornél
miskolci üzletünkben vásárolt bőrruhát Fazer 600-asához.

Vidák Gorán
Aprilia SR125-tel jár horgászni. Neki kifejezetten ideális a térdmelegítő a hajnali robogózáshoz.

2018.10.08.

Dani bemutatja, hogy kik és mit nyertek szeptemberi vásárlóink közülHavi főnyeremény:
Kivételesen választás elé állítottuk a nyertest. Bodzsár Sándornak egy Speed Up Zone dzseki és egy Sixgear Venture csizma között kellett döntenie. Ő az elsőt választotta. Mivel a Zone vízálló és thermobéléses, négyévszakos dzseki, így egész télen motorozhat benne GSR600-asával. Sándor kamionozik, ezért a testvére vette át a nyereményt Kecskeméten Dóritól.Ajándékcsomagot nyertek:

Máté Erzsébet. Erzsi nagy hasznát fogja venni a Thermo aláöltözőnek, hiszen évi 16 000 km-t is megy Aprilia Manájával.

Szigeti Zsolt napi szinten használja Yamaháját. Egy thermo aláöltöző neki is kifejezetten jól jön.

Tornyi Győzőnek éppen nincs motorja, de motoros cuccai már vannak. Mostantól még több.

Soós Barnabás még csak most csinálja a jogsit. Reméljük még az idén meglesz neki és megveheti az áhított Derbi supermotót.
2018.09.13.

Augusztusi vásárlóink végre megtudhatják, kik nyertek a 20 éves SHOX nyereményjátékon.Havi főnyeremény:
Sixgear Striker textildzseki. A sportos felsőt Knitlhoffer Zoltán viheti haza. Zoli egy Fazer plexit vásárolt Fehérváron, blokkjával regisztrált és lám, milyen jól járt.Ajándékcsomagot nyertek:

Pócsai Tibor, aki legutóbb Z1000SX-éhez vett sportos Macna bőrdzsekit Miskolcon.
Lukács László. Ő jó Intrudereshez méltóan bőrnadrágot vett.Varga Balázsnak átmenetileg nincsen motorja, de új sisakja, amit vett, és meghozta a szerencséjét, nem sokáig fog a polcon porosodni, ebben biztos vagyok.Ménesi Attila. Attila egy GIVI Junior bukósisakot vásárol, persze nem magának.

2018.08.02.

Most azok között sorsoltunk, akik július hónapban vásároltak a SHOX budapesti, miskolci, szegedi, székesfehérvári vagy kecskeméti üzletében.Havi főmyeremény:
Sixgear Surge hálós dzseki. A nyertes Molnár Zsolt. Zsoltnak mindössze 2 hete van jogosítványa. Hornetjéhez jól fog jönni az új nyári dzseki ebben a kánikulában. Gratulálunk neki!Ajándékcsomagot nyertek:
Pósta Gábor testvérének vásárolt motoros ajándékot, akkor váltott ki egy vevőkártyát. Most Ő is ajándékot kap.Döbrőssy Tünde. Tünde hihetetlenül szerencsés, már 2. alkalommal nyer nálunk ajándékcsomagot. Ez alkalommal egy szélvédő plexi blokkjával regisztrált.Horváth László görög túrája előtt ruházott be esőruhába. Amint hazajön, átveheti az ajándékokat.Palatinszky György pedig GIVI okostelefon-tartójának blokkjával pályázott és nyert!
A nyeremény GSX-R gyönyörűen alakul. Zoli eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy komolyabb műszerfalat vagy hangszórókat tennénk rá, de végül le lett szavazva az ötlete. Mit gondolsz, jogosan?A teljes váz, futómű és a blokk az utolsó csavarig le lett tisztítva. A kihajtás szimeringjét kicseréltük. A kerekek és a telószárak kaptak egy speciális selyemfényű fényezést. Élőben elképesztő látványt nyújtanak!

2018.07.06.

Júniusi vásárlóink között sorsoltunk. Nézd meg, mit lehett most nyerni!
Ha nincs a neved a nyertesek között, még nem kell elkeseredned. Az év végén még mindig Tied lehet a motor!Ajándékcsomagot nyertek:

Gémes Áron, aki egy Tanklockos tanktáskát vett ZX12-es Kawájára.
Falvay Barnabás Fehérváron vásárolt Sixgear Police láthatósági színű nyári dzsekit, amiben kicseréltette a protektorokat magasabb védelmi szintűre.Kovács Árpád még csak most csinálja a motoros jogsit és lám, máris lett egy csomó motoros relikviája.
Gémes Péter is nyert profi Terra East esőruhája mellé egy csomó motoros ajándékot.A havi főnyeremény egy Sixgear Bandit dzseki. Szabó Zoltán saját elmondása szerint nem a szerencse gyermeke, eddig soha nem nyert semmit. Nem csoda, hogy majd kiugrott a bőréből, hogy amikor megtudta, hogy az ő nevét dobta ki a gép. A Bandit dzseki jól fog menni 1100-as BMW-jéhez hosszú külföldi motoros túrák alkalmával. A nyereményjátékra egy nyári dzseki számlájával regisztrált, és lám, meglett az eedménye!


2018.07.05.

Íme a győztes dizájn. Így fog kinézni a Gixxer, ha készen lesz!

2018.06.19.


Szavazz a dizájnra!

Gondolj bele! Lehet, hogy most éppen arról dönthetsz, hogyan nézzen ki a leendő motorod! Ha az év végi sorsoláson a Te nevedet dobja ki a gép, Tied lesz a tökéletes állapotú, egyedi fényezésű SRAD!
Úgyhogy jól gondold meg, melyikre szavazol!KLIKK a képre a Facebook szavazáshoz! >>>2018.06.07.

Kisorsoltuk májusi vásárlóink nyereményeit. Nézd meg a videót, mit nyertél (volna), ha a te számlád sorszámát dobja ki a gép. Most is a random.org segítségével sorsoltunk:Májusban motoros ajándékcsomagot nyertek:


Csaba Kálmán, akinek egy AGV Compact felnyitható állú bukósisak hozta meg a szerencsét
Takács Imre. Ő Macna Iron textilnadrágot vásárolt nálunk
Kis Béla egy AGV K1 bukósisak révén lett gazdagabb egy ajándékcsomaggal
Döbrőssy Tünde, aki fehérvári boltunkban vásárolt kesztyűt és ponyvát

A kiszámíthatatlan időre való tekintettel havi főnyereményünk egy többfunkciós, kánikulára való hálós, kivehető vízálló béléses nyári dzseki, a Sixgear Patrol. Ennek nyertese:

Mayer KárolyGratulálunk a nyerteseknek!

A játék folytatódik!
Október végéig bármikor 20 000 Ft felett vásárolsz a SHOX-ban, újra pályázhatsz hasonló cuccokért. Novemberben lesz A NAGY SORSOLÁS, ahol kiderül, hogy idei vásárlóink közül ki nyeri meg azt a bizonyos motort.

Milyen motort?

Itt az ideje, hogy leleplezzük a nyereménymotort. A legtöbben Yamaha FZR600-ra tippeltetek, de azoknak volt igazuk, akik azt mondták, hogy ez egy Suzuki GSX-R600. Mégpedig egy SRAD. A kor legendás ikonja éppen egyidős a SHOX-szal, 1998-as gyártású. 30 000 km van benne, és nagyon jó általános állapotnak örvend. Ennek ellenére egy rakás alkatrészt szereztünk be hozzá, mert nem csupán egy jó motort, hanem egy TÖKÉLETES MOTORT szeretnénk faragni belőle. A munkálatok folynak, addig nézzétek meg, hogy festett, amikor télen elhoztuk régi gazdájától.


2018.05.04.2 kép a mai napra: 1. az épülő nyereménymotor még darabokban, 2. Reni átvette a nyeremény dzsekit2018.05.03.


Éppen csak elindult a nyereményjáték máris sorsolunk!
Az első hónap csak fél hónap volt, így ha áprilisban vásároltál (és regisztráltál is), sokkal nagyobb volt az esélyed, hogy az öledbe hullik egy motoros dzseki.
A sorsolást a random.org segítségével végeztük, így nézett ki:Áprilisi nyertesek

Motoros ajándékcsomagot nyertek: Pomázi Zoltán és Kiss Attila

Zoltán Honda CBF1000-rel motorozik a feleségével. Legutóbb GIVI okostelefon-tartót és nadrágot vásárolt a miskolci SHOX-ban. Nyereményét ugyanott veheti majd át.
Attila az elmúlt napokban vásárolt egy Suzuki SV650-es és ehhez kellett kompletten felöltöznie. Fő a biztonság! A dzseki, nadrág, cipő, kesztyű és protektorok mellé most megdobjuk egy rakás ajándékkal is.A főnyeremény egy Sixgear Luna női dzseki, amit Antal Renáta vihet haza!

Renáta 2 éve egy Yamaha R6-tal motorozik, de legutóbb a párja Hayabusájához vásároltak túradobozt. Telefonon elmondta, hogy örül az új dzsekinek, mert a régi már kezd elhasználódni.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Ha most nem volt szerencséd, ne csüggedj! Október végéig bármikor 20 000 Ft felett vásárolsz a SHOX-ban, újra pályázhatsz hasonló cuccokért. Novemberben lesz A NAGY SORSOLÁS, ahol kiderül, hogy idei vásárlóink közül ki nyeri meg azt a bizonyos motort.
Milyen motort? Figyeld hírleveleinket, a titok hamarosan lelepleződik!2018.04.16.

Főnyeremény:

1 db ikonikus 600 cm3-es youngtimer motorkerékpár

Egyelőre nem lövöm le a poént, hogy mi lesz az a bizonyos „ikonikus youngtimer”, mert még nincs készen, de az alapanyag a következő videóban már felbukkan. Nézd meg SHOX kecskeméti boltjában készült felvételt és tippeld meg, milyen motort lehet majd megnyerni!

Rájöttél, milyen motoron dolgoznak Gyuriék?


Havi nyeremények (sorsolás havonta):

1 db motoros ruházati termék
4 db motoros ajándékcsomag (póló, bögre, karkötő, kulcstartó)
A játékban résztvevő üzletek:

SHOX Budapest
1033 Budapest, Szentendrei út 89-93
hétfő-péntek: 10-18h, szombat: 10-14h

SHOX Miskolc
3508 Miskolc, Csaba Vezér út 25-27.
hétfő-péntek: 10-18h, szombat: 10-14h

SHOX Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Kadocsa út 59.
hétfő-péntek: 10-18h, szombat: 10-14h

SHOX Szeged
6724 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 52.
hétfő-péntek: 10-18h, szombat: 10-14h

SHOX Kecskemét
6000 Kecskemét, Mária hegy 422.
hétfő-péntek: 9-18h, szombat: 9-12h