Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Miért válaszd a Sixgear Pike csizmát?

A Sixgear Pike túracsizma megjelenésétől kezdve az eladási lista élén áll. Nincs min csodálkozni. Ilyen tudású és kinézetű csizmát nem kínálnak sehol ennyiért. Mégis mit tud ez a cucc 52 900 Ft-ért?


Igazi bőrből van

A bőrnél még mindig nem találtak ki jobb alapanyagot csizmák számára. A marhabőr erős, de rugalmas, ettől olyan kényelmesek a belőle készült lábbelik. Ezen kívül kopásálló és jól szellőzik. Olyan, mint a saját bőröd, csak sokkal vastagabb. És nem fáj, ha megsérül! Ahogy mondani szokták: ha elcsúszol a motorral, kopjon a marha bőre. De ne azé a marhájé, aki elcsúszott…

Jól szellőzik, nem fülled bele a lábad

Aki szem előtt tartja saját biztonságát, nyáron is felveszi a motoros csizmát. Márpedig egy csizma 40 fokban elég meleg tud lenni, hacsak nincs rajta extra szellőzés. De ezen van! A Pike lábfejének és szárának egy része lyukacsos textilből készül, hogy a csizma körül áramló menetszél elvégezhesse az anyagcserét, vagyis friss hegyi levegőre cserélje a lábad hőjével és nedvességével terhelt bentit. Ezután nem kell előre elnézést kérned, mielőtt leveszed valahol a csizmádat.

Alap, hogy nem ázik be

Nem kell konkrétan esőben motorozni ahhoz, hogy víz érje a lábadat. Az eső utáni, nedves aszfaltról az első kerék pont a csizmádra veri fel a vizet. Ha nem akarsz a teljes száradásig az út szélén dekkolni, szoktasd magad a gondolathoz, hogy minden túramotorosnak vízálló csizmában kell utaznia. Neked is!

A biztonság neve: termoplasztikus poliuretán elasztomer

Tudtad, hogy ez a kacifántos nevű bigyó fogja megvédeni a bokádat, amikor jön a kalapos suzukis bácsi? Ez egy rugalmas anyag, ami az őt érő erőhatás egy részét elnyeli, a többit nagy felületen egyenletesen eloszlatja. Minden motoros csizmában van már ilyen, de a Pike-ban még puha párnácskákat is tettek alá, hogy véletlenül se nyomja a bokádat, így garantáltan kényelmes viselet legyen.

UV színű minták

Őszintén bevallom, szerintem nem ezeken fog múlni, hogy időben észrevesznek-e vagy sem. A bukódon és a ruhádon sokkal fontosabbak a fényvisszaverő vagy láthatósági betétek. Viszont végre született egy olyan csizma, ami megy a most divatos fekete-UV színű motorokhoz és a többi motoros felszerelésedhez.

Jó pénzért bármit

Te is megszoktad már, hogy bármit megvehetsz, csak pénz kérdése. Ha hétmérföldes csizmát szeretnél, egy közepes afrikai ország éves költségvetéséért biztosan olyat is készítenek neked. De a Pike csizma nem kerül annyiba. Sőt! Kifejezetten kedvező áron juthatsz hozzá ehhez a valódi marhabőr, vízálló túracsizmához: 52 900 Ft-ért!

Gyere be a SHOX-ba, próbálj fel egy Sixgear Pike csizmát és meglátod, ez kell neked! Csengesd ki a lóvét és élvezd a kényelmes és biztonságos túramotorozást!