Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Macna motoros farmernadrágok

A holland Macna márka tulajdonosa, Patrick Kant motoros közegben nőtt fel. Édesapjának motoros ruhákat tervező, gyártó és forgalmazó cége volt. Patrick maga is a családi vállalkozásban dolgozott, ám egy idő után egyre nehezebben azonosult apja szigorú, konzervatív elveivel, újító szándékait gyakran letörték. Ekkor döntött úgy, hogy saját céget alapít…Azt mondják, a Macna tervezői irodai szék helyett motor nyergében végzik a munkájukat. Viccesen hangzik, de mint tudjuk, minden vicc félig igaz. A hollandok rengeteget tesztelnek, mielőtt egy újítást piacra dobnának. Sőt! Új ötleteiket nem elméleti szakemberek vagy marketingesek találják ki, hanem igazi motorosok, általában saját maguk. A ruháikon felbukkanó minden egyes különleges, nem hétköznapi megoldás válasz egy-egy felmerülő valós problémára (Ilyen például a Night Eye technológia, a világító motoros ruha).

Miért népszerűek a motoros farmerok?

Mert kényelmesek, szellősek és úgy néznek ki, mint egy sima, utcai nadrág. Ezen kritériumok alapján a Macnánál nem bonyolódtak felesleges túlzásokba. Kihagyták a nyitható szellőzőket (hiszen a farmer eleve jól szellőzik) és a Cordura betéteket (mi keresnivalója lenne ott?). Vízálló membránt sem használtak. Ha ültél már egész nap vízálló motoros ruhában egy irodában, akkor megérted a problémát. Amennyiben még nincs ilyen jellegű tapasztalatod, akkor elég, ha elhiszed, hogy nem annyira komfortos.

Az aramidszálas (népszerű nevén kevlar) betétet semmiképpen sem lett volna szerencsés kispórolni egy motoros farmernadrágból. Fontos a biztonság miatt, ettől lesz igazából ellenálló a nadrág egy esetleges elcsúszás esetén. A protektorok szintén minden motoros felszerelés elengedhetetlen részét képezik, ahogy a Macna farmerjaiban is benne vannak a térdprotektorok. Két nadrágjuknál (az Individinél és a női Jenny-nél) ezeket kívülről, a nadrág levétele nélkül ki lehet kapni, így még utcaibbá téve a gatyót.Opcionális csípőprotektorokkal is fel lehet szerelni minden Macna farmernadrágot. Az ehhez szükséges zsebekbe szabványos protektorok tehetők. Ezeket azonban nem rakják bele gyárilag, mivel a most divatos sztreccs anyagok miatt (amiből a Macnák is készülnek) kevésbé mutatnának jól a testhezálló nacik.

Összefoglaljuk, mitől olyan fantasztikusak a Macna farmernadrágok:
- divatos, kifejezetten utcai kinézet
- kényelmes, sztreccs anyag
- trendi színek
- kevlar erősítések
- kivehető térdprotektorok
- rövidített méretekben is kaphatók
Macna Jenny motoros farmernadrág - női
Macna Individi motoros farmernadrág

Macna Revelin motoros farmernadrág - kék
Macna Revelin motoros farmernadrág - fekete
Macna Norman motoros farmernadrág - kék
Macna Norman motoros farmernadrág - fekete