Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Kis túradoboz, amibe befér egy sisak

Kéne egy kis doboz a motorra. Nem az a hatalmas, amivel a családod el lehet költöztetni, mert abban legtöbbször csak lötyögnének, zörögnének a cuccaid, utálnád nézni és különben is drága. Egy aranyos kis dobozkára gondoltál, amibe be tudod tenni a bukódat, amikor megérkezel, elfér benne az uzsonnád és még néhány fontos dolog. Tényleg csak a praktikum a lényeg, hiszen nem földkerülő túrára mész, hanem rohangálsz vele a városban.


GIVI B32 – Kocka doboz nem csak kockáknakEz a szögletes forma több puszta dizájnelemnél. Vannak dolgok, amiket sokkal ügyesebben lehet belepakolni, mint más, áramvonalas top case-ekbe: iratokat, kisebb dobozokat, laptopot, tálca süteményt. Amikor nem használod, csak leveszed, beállítod a sarokba és nem lesz útban, nem fogsz hasra esni benne a garázsban. A B32 nyitás-zárása egyszerű és biztonságos, valamint jár hozzá egy univerzális platni, amivel például egy robogó már meglévő csomagtartójára pikk-pakk felszerelhető, nem kell külön, speciális tartót vásárlni hozzá.


GIVI B330 – Apróság az apróságoknakAkinek mégsem nyeri el a tetszésedet a Rubik-kocka forma, hasonlóan kicsi, praktikus dobozt talál hagyományos, aerodinamikus formával is. A B330 kicsit nagyobb, mint szögletes testvére, mégis jobban belesimul egy modern robogó vagy motor formavilágába. Kétféle fényvisszaverő prizmával kapható: hagyományos pirossal és sima színtelennel. Kiválaszthatod, melyik illik jobban saját motorod hátsó lámpájához. Ha szeretnél bevágódni az asszonynál, vegyél rá extraként puha háttámlát, aminek kedvesed nekidől, és még nagyobb biztonságban érzi magát mögötted.


Ha nincs kedved olvasni, ebben a videóban Karesz bemutatja neked az új dobozokat: