Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Kik tesztelik egész évben a motoros ruháinkat?

Ezek a motorosok nem munkatársak, rokonok vagy egyéb „beépített emberek”. Megkapják a motoros ruhákat, elviszik, kipróbálják és elmondják milyen. Nincs kötelező elvárás, mit kell írjanak, minket a valós véleményük érdekel.

A tartósteszt csapat az elmúlt napokban útjára indult. Három különböző karakter, három különböző motorral. A közös bennük, hogy imádják a motorozást és sok időt töltenek nyeregben.  Mindannyian egy-egy dzsekit és nadrágot kaptak az egész motoros szezonra. Friss tapasztalataikról rendszeresen beszámolnak majd.


Zoli

Évről évre egyre hosszabb túrákat tervez, ezért nemrég egy Kawasaki Versys 650-et újított be magának. Az idei évre Korzika mellett a Transfogaras és Lengyelország van betervezve.

Mivel csak a munkahelyi ingázás havi 1000-1200 kilométert felemészt, egy Sixgear Patrol ruhát választottunk neki. Jól szellőzik és jól látható, így a komfort és a biztonság egyaránt érvényesül az informatikus családapánál.Csilla

A jogász hölgy kora tavasztól késő őszig egy CBF600-assal jár dolgozni az agglomerációból Budapestre, függetlenül az időjárástól. A hétvégi túrákon kívül idén nyárra egy hosszabb erdélyi túrát is betervezett magának.

Munkahelyén csinosan, nőiesen öltözködik, a motoron a bőrre esküszik. Ezért kapta tartós tesztre a Sixgear Switch Lady dzsekit és a hozzá illő Sixgear Sheila nadrágot. Mindkettő alapvetően bőrcuccnak számít, de méretes hálós szellőző betétek teszik elviselhetővé bennük a kánikulát.Henrik

Mindössze 23 évével a legfiatalabb tesztelőnk a Suzuki Freewind tulajdonos. Sokoldalú érdeklődése, kalandvágya és energiája levett minket a lábunkról, ezért választottuk be a tartósteszt csapatba.

Henrik vékony és magas, nem igazán konfekció méret, ennek ellenére találtunk rávaló motoros öltözetet. Egy Sixgear Surge dzseki és egy Sixgear Drake nadrág az, amiről gyűjti a tapasztalatokat az idény során.Kíváncsi vagy, mit mondanak a ruhákról a tesztelők néhány ezer kilométeres használat után? Olvasd el az alábbi linkre kattintva!

SIXGEAR TARTÓS TESZT - ELSŐ BENYOMÁSOK >>>