Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Kiegészítők GIVI alumínium dobozokhoz

Ugye ismerős érzés, amikor szeretnéd valamivel megajándékozni a motorodnak? Mert szereted. Mert megbízható, nem kell talicskával hordanod a pénzt a szervizbe. Mert többet ad, mint amennyit kér. Élményt, kalandot, adrenalint, feelinget, bármit. Egyszerűen megérdemli. Az egészben az a legjobb, hogy amit veszel, igazából magadnak veszed. Élvezetesebb, kényelmesebb, praktikusabb lesz tőle a motorozás.

A túramotorodat már felextráztad. Fent van három aludoboz, nagy plexi, markolatfűtés, zselés ülés, bukócső, GPS tartó. Mit lehet még venni hozzá? Még több dobozt? Ugyan már! Viszont az alu dobozokat tovább lehet extrázni. Ide süss!

Termosz

Innivaló mindig jó, ha van nálad. Nyáron hideg víz vagy valami más frissítő, hűvös időben pedig meleg kávé vagy tea. Tudom, nem a GIVI találta fel a termoszt, mégis sokkal profibb hatást kelt az alu túradobozokhoz passzoló motoros termoszból kortyolni a levet. Pláne, ha ezt egy az egyben fel is tudod rögzíteni a dobozra. Saját tartójával kívülre kerül, így nem a többi cucc elől veszi el a helyet.


Kanna a tartalék tartalékjának

Szintén kívülre szerelhető fel ez a terepjárós megjelenésű kiegészítő. Szándékosan nem benzines kannát írok, hiszen bármi más folyadék (olaj, víz) szállítására alkalmas. Saját konzoljával TRK vagy Trekker Outback aludobozokhoz tudod hozzárögzíteni, és 2,5 liternyi nedüt szállíthatsz benne a nem várt szituációk legyűrésére. A világ túl felén, lehetetlen helyzetekben plusz biztonságérzetet és magabiztosságot ad.


Belső táskák

Amikor egy több ezer kilométeres túrán, a nap végén megérkezel a szállásra, nem biztos, hogy felcipelnéd a hatalmas dobozokat a szobádba. Különösen akkor, ha porosak, sárosak. Vedd ki a puha, belső táskát, vidd fel azt! Ami nem kell belőle, azt rakd vissza, ott maradhat a dobozban.


Van olyan táska is, amit nem csak belülre, kívülre is rakhatsz. Így amikor már hazafelé, szuvenírekkel megrakva indulsz útnak, nem kell mindent bezsúfolni a dobozokba, és a tetejükre ülni, hogy becsukd őket, amikor csomagolsz. Ezeket a vízálló tatyókat a rajtuk található karikáknál fogva hozzákötheted alu dobozaidhoz, így egy pillanat alatt duplájára nő a tárolókapacitásod. Természetesen ezek itt mind tökéletesen vízállóak.A pók hálójában

A doboz teteje általában kihasználatlan hely. Pedig oda is elfér néhány liter rakomány. Egy belső háló hasznos tárolóhelyet alakít ki olyan dolgoknak, amik szükség esetén nem árt, ha kéznél vannak. Pl. egy defektjavító készlet vagy az eü csomag.Fényvisszaverőből sosem elég

Pontosan tudjuk, hogy az autósok a motorkerékpárokat sokkal nehezebben veszik észre. Éppen ezért a biztonság szempontjából fontos minden olyan kiegészítő, ami fény bocsát ki vagy ver vissza. A GIVI alu dobozaihoz méretben és stílusban passzoló fényvisszaverő matricákat kínál.
Háttámla az utasnak

Bár én tudom, mert soha nem ültem hátul, de a csajok ódákat zengnek a dobozra szerelt háttámláról. „Biztonságban érzem magam, nem félek, hogy gyorsításnál lepottyanok”, „Ha fáradt vagyok, kicsit nekidőlök”, „Doboz nélkül fel sem ülök a párom mögé”. Ilyen és ehhez hasonló mondatok szokták elhagyni a szájukat. És tudod mit? Én hiszek nekik. Úgyhogy háttámlát minden dobozra!Alu doboz kiegészítők

T506 belső táska (Trekker Dolomiti 36 / Outback 37)
T507 belső táska (Trekker Outback 48)
T511 belső táska (Trekker Dolomiti 30 / 46)
T512 belső táska (Trekker Outback 58)
T484 belső táska (TRK33 / 35 / 46)

EA120 vízálló cargo-bag (Trekker Dolomiti 36 / Outback 37)
UT807 vízálló táska (Trekker Dolomiti 36 / Alaska / Outback 37 / 48)

E144 belső háló (Trekker Dolomiti 36 / Alaska / Outback 37 / 48)
E161 belső háló (rekker Outback 58)
E166 belső háló (Trekker Dolomiti 30 / 46)
E145 fényvisszaverő matrica (Trekker Dolomiti 36 / Alaska / Outback 37 / 48)
E164 háttámla (Trekker Dolomiti 30 / 46)
E172 háttámla (Trekker Outback 58)
E173 háttámla (Trekker Outback 42)
E146 csúszásgátló (Trekker Alaska / Outback 37 / 48)

STF500S termo flaska                                   
E162 termo flaska tartó (Trekker Dolomiti / Alaska / Outback)  
S350 spanifer                                                  
TAN01 2,5 literes kanna