Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Interphone motoros kommunikációs szettek

A normális bukósisak kihangosítók kínálata az Interphone Shape-pel kezdődik. Bármilyen sisakra felszerelhető, vízálló, lehet vele telefonálni vagy a fülerdre adja a GPS hangját. Ha az utasodnak ugyanilyen van, vele is tudsz beszélni menet közben. Külön vagy párban kapható.
Az Interphone Link az előzőnél egyel komolyabb cucc. Van benne FM rádió és magyar nyelvű hangos menü. Ez utóbbinak és a több, kesztyűben is jól kitapintható gombnak köszönhetően kezelése pofonegyszerű.
A kis hatótávolságú (10 m) készülékek legfrissebb példánya főképp kisebb, áramvonalas házában különbözik az előző generációtól. A Linkhez képest az Interphone Connect-et ráadásul hangutasítással is rá lehet bírni a cselekvésre.
Az Interphone Edge-től kezdve a bukósisak kihangosítók már külön járművön utazó motorosok közötti kommunikációt is lehetővé tesznek. Mégpedig telefonszámla és állandó gombnyomogatás nélkül. Ráadásul rögtön 4 motoros lehet benne a buliban. Feltéve, ha mindenkinek legalább ilyen készüléke van...
Nagyobb akkumulátorának hála az Interphone Sport akár 20 óra beszélgetési időt képes kipréselni magából. Beszélgettél már 20 órán keresztül egyfolytában? Na ugye. Ez egy hibátlan készülék négy motoros konferenciabeszélgetéséhez hosszú túrán vagy versenypályán.
Mivel tud többet az Interphone Active, mint a Sport? Semmivel. Ebben is ugyanaz a V4.2-es bluetooth modul dolgozik, 1 km a hatótávolsága és jó erős az akkumulátora. Viszont kisebb, áramvonalasabb, dizájnosabb.
A maga másfél kilométeres hatótávolságával és 25 óra beszélgetési idejével az Interphone Tour az egyik legszuperebb motoros kihangosító. Ez már olyat is tud, hogy telefonbeszélgetésbe be lehet kapcsolni másik motorost, akinek szintén ilyen Interphone-ja van.
A márka csúcskészüléke az Interphone Avant. Két bluetooth chip van benne, ezért mindent gyorsabban, jobban csinál, mint a többi. Hatótávolsága 1.7 km, és egyszerre 8 ilyen készülék is összekapcsolható. Ha mindenkinek ilyen van, a túravezető az egész csapatot figyelmezetheti a közelgő veszélyhezetekre.