Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

De jól néz ki! Ugye le kell tesztelni?

Amikor az első Sixgear Stella dzseki megérkezett a SHOX-ba, Rebeka kapásból lecsapott rá. Kapóra jött, nem kellett keresnünk tesztelőt, aki alapos nyúzópróbának tenné ki a dzsekit. Rebeka mindenhová Honda CB500-asával jár, mozgási területe a Pilis és környéke. Hétköznap munkába jár, hétvégén pedig rövid túrákat tesz a hegyekben. Mintha pont neki találtuk volna ki a Stellát. Ez egy könnyű, átmeneti időre való dzseki, ami kényelmes softshell anyagból készül és vízálló.Rebeka azt élvezte a legjobban, hogy milyen könnyen tud benne mozogni

„Eddig többszáz kilométert tettem meg benne, leggyakrabban nem túl meleg (18-21°C) időben. Nyáron, amikor szél fújt vagy kilátásban volt némi csapadék, akkor is inkább ezt vettem fel hálós, nyári dzsekim helyett. Szerencsére csepegő esőnél durvábbal nem találkoztam, abban a Stella jól vizsgázott.

Ami a kinézetét illeti: egyszerű fazon, inkább utcai ruhának néz ki, mint túramotoros szerkónak. A nyakrészen a rózsaszín fényvisszaverő a kedvenc részletem. Kicsit több pink és fényvisszaverő szerintem elfért volna még rajta. Három zsebe van, mindegyik vízálló, így se a telefonomat, se az irataimat nem kellett féltenem az esőtől. Mást nem is nagyon szoktam a zsebekben tárolni, ha Te sonkás zsemlét szeretnél szállítani, ahhoz kevés a hely.

Kellemes, nem túl nehéz, könnyed viselet. Bőr vagy más, textil anyagú motoros dzsekikkel szemben sokkal könnyebb benne mozogni, egyáltalán nem gátol semmiben. Teljesen passzos, rám való méretet választottam a teszthez (36-os), kényelmesen aláfért alatta még egy külön felvehető Forcefield gerincprotektor. 18-20 fokban egy toppal használtam, ideális volt benne a klíma. Melegebb napokon lejjebb húztam a cipzárt, így jól átjárta a levegő. Ennek ellenére melegben inkább csak azoknak ajánlom, akik nagyon fázósak.”
Jól áll Rebekának a Sixgear Stella dzseki?