Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

A világjáró off-roadosok a puha táskára esküsznek

Az off-road világjárók más szempontok alapján választanak, mint az aszfaltos túrázók. Náluk a legfontosabb szempont az, hogy mindig, minden körülmények között tovább tudjanak haladni. A sivatagban, az erdőben vagy a pusztában könnyű földhöz vágni a motort, amit a kemény dobozok biztosan megsínylenek. Összetört dobozzal és szétszóródott cuccokkal szinte lehetetlen folytatni az utat.


GIVI GRT709 oldaltáskák világjáró túraendurósoknak

Túranduro motorokhoz készült ez a sokfunkciós oldaltáska pár. Óriási, oldalanként 35 literes, ezért rengeteg cuccot képes elnyelni. Mivel a táska fala nem merev, ezért olyan dolgokat is bele lehet gyömöszölni, aminél a kemény dobozok ajtaját már nem lehet becsukni.


Nem könnyű lelopni a motorról!

A Canyon táskáknak kulccsal zárható külön adaptere van, ami felszerelhető már meglépő GIVI PL doboztartóra, így nem vagy kitéve annak, hogy szemfüles tolvajok elszaladnak a cuccaiddal.

1000%-ik vízálló

A szürke színű külső burkolat alján lyukak vannak, hogy kifolyjon belőle a víz. Azon belül visszahajtható szájú, kivehető hengertáskákat találsz. Ezekből oldalanként rögtön kettőt is, így el tudod szeparálni egymástól a szagos és nem szagos dolgaidat. Irattartó zseb is van bennük.


Akaszd rá, ami nem fér bele!

Egy rakás karabiner, gumis rögzítő és fül jár hozzá, amivel ügyesen felfogathatsz különböző tárgyakat a táska oldalára. A megoldásoknak csak a fantáziád szab határt, hiszen a rögzítő kütyüket, oda akasztod, ahova akarod.


A GIVI GRT709 oldaltáskákat a webshopban is megtalálod.