Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

20 perc múlva már a lábtartó karcolta az aszfaltot

Sixgear Blaze bőrdzseki teszt

Zsolti hamar összebarátkozott új szerkójával. Olvasd el, hogy tetszett neki a Blaze bőrdzseki, amit tesztre kapott. Vajon lecserélné rá már megszokott bőrcuccát?


„Jelentsen ez bármit, a kabát külseje ütős. Jól néznek ki a színes bőr elemek, még akkor is, ha véletlenül is sikerültek ilyenre.”

„A festék csíkokat én is és az általam megkérdezettek is inkább hanyagolnák a kabátról, helyettük inkább biztonsági-fényvisszaverős csíkok kellenének még. Mondjuk a márkajelzést is lehetne ilyennel írni a karokra.” (Ezt a kérésnek megfelelően módosítottuk - SHOX)„Rendkívül kényelmes a protektorozás, tart a kabát, ahogy egy bőrkabátnak tartania kell. A sztreccs betétek jelenléte meglepően kényelmessé teszi, sportos érzetet ad, de nem csak ez miatt imádtam. Kánikulában, 35 fok környékén volt, amikor mentem vele, már 60-as tempónál érezhető volt a szellőzése a felkar-váll-hónalj vonalán. Elől belépő, hátul kilépő nyílások nagyon hatékonnyá teszik a szellőzést, ami valljuk be nagy erény egy bőrkabátnál, amellett hogy a kabát merevsége, tartása vesztene a bőrkabát jellegből.”


 

"A kabát hátsó része a megszokottnál valamivel hosszabb, ez is nagyon jól jön, ha külön veszünk fel gerincprotektort, de ha nem, akkor is hasznos a jó hossz."

"Összességében ez a kedvenc kabátom. Jó eséllyel a sport-túra vonal erős versenyzője lesz, egy kicsit több biztonsági festés és tökéletes! Nagyon kényelmes, praktikus és jól néz ki! Ha kapható lesz, vagy esetleg ez a mintadarab szeretne valakin lenni, akkor én szívesén lennék az! :P”