MOTOROS OLVASNIVALÓ

GIVI motoros GPS és okostelefon-tartók

Találd meg az utadat!

Előfordult veled, hogy menet közben nem találtad meg a kiszemelt utat és meg kellett fordulnod balesetveszélyes útszakaszon? Gondolkodtál már azon, hogy okostelefont, GPS-t használj túrákhoz? Esetleg azért nem használsz, mert félsz, hogy menet közben lerepül a motorról?

Ha valamelyik kérdésedre is igen a válasz, akkor olvass tovább, mert van megoldásunk számodra a GIVI motoros GPS és okostelefon-tartóknak köszönhetően, melyek 2015-től új formában is elérhetőek.

Az újításoknak köszönhetően tisztábban láthatod a kijelzőt

Ahogy korábban, úgy most is elérhetőek a szokásos 3,5, 4,3 és 5 colos (továbbá kifejezetten Iphone 5 és 6 számára készült) méretek, valamint a villámgyors levételt biztosító Rapid Lock rögzítés is megmaradt (mert ugye ami bevált, azon nem kell változtatni). Ugyanakkor ezt nagyobb felfekvő felületekkel biztosították, hogy a készülék menet közben egyáltalán ne rázkódjon. Ennek főleg kéthengeres motorok gazdái örülhetnek.

A felszerelés sosem volt ilyen egyszerű és gyors

 

Nincs időd? Esetleg több motort is használsz? Nem gond, ugyanis a tartót egy perc alatt felszerelheted, a tok pedig külön lepattintható. Így villámsebesen pattanhatsz te is motorra.

A tartó az új bilinccsel már nem csak csőkormányra, hanem bármire rögzíthető, aminek átmérője 1 és 3,5 cm között van. A felszereléshez nincs szükség szerszámra, sőt, különösebb kézügyességre sem. Az egész úgy lett kitalálva, hogy ne tudd leejteni vagy elhagyni az apró alkatrészeket.

Nincs hely a motoron?

Azt te csak hiszed. Ugyanis ezzel a megoldással akár a tükör szárára is felszerelheted a tartót, tükröd pedig biztosan van. Ha esetleg most az lenne a kifogásod, hogy a tükör ferde, de te egyenesen szeretnéd látni a kijelzőt, akkor ennek is gyorsan pontot teszünk a végére. Jó hír ugyanis, hogy egy csuklópántnak köszönhetően a tokot bármilyen irányba elfordíthatod.

 

Maximális védelem az UV sugarak ellen

Biztos attól is tartasz, hogy mi van akkor, ha az egyik legforgalmasabb városban rásüt a nap. Nos, nem kell attól félned, hogy a napsugarak káros hatással lesznek a menetirány meghatározására, ugyanis a kijelzőt műanyag napellenző védi.

És ha már nap, akkor nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy biztos eső is érhet az úton. A GIVI sem felejtette el, így a tok cseppmentes, ráadásként vízállóvá is tehető esővédő burkolattal.

Mire vársz még? Nézd meg, miről beszélünk, hogy a következő túrán már biztosan megtaláld az utadat!

Motoros GPS és okostelefon-tartó

Többféle méretben (3,5", 4,3", 5") a legnépszerűbb okostelefon típusokhoz