MOTOROS OLVASNIVALÓ

Ebben könnyen megy a tapizás!

Ha épp nem vagy bent a boltunkban, akkor Krisztián vagy Sanyi a szegedi üzletünkből motorra pattan és éppen aktuális motoros felszereléseket tesztel neked. Ők aztán alaposan kivesézik a témát.

Legutóbb, miután lefagyott a keze munkába menet, Krisztián a Viking kesztyűt vitte el egy körre:

"A legérdekesebb tapasztalat, hogy a hüvelykujj végénél a hőszigetelő réteg el van vékonyítva, így tök jól lehet benne érzékelni a kezelőszerveket. Nagyon okos megoldás, valóban lehet érezni, hol az index, világítás kapcsolója.

Egyébként kellően vastag, hőszigetelt. Kb. 5 km-t mentem benne este sötétedés után, +1-2 fokban.

Melegem azért nem volt, de egy átlagos, rövidebb motorozásra simán alkalmas úgy is, hogy semmi szélvédelem nincs a motoromon a kézfejnél.

Apró negatívum, hogy a hőszigetelő réteg hiányát azért lehet érzékelni a hüvelykujjnál. Az volt a kezem egyetlen része, melyet kicsit hűvösebbnek éreztem.

A vízállóságról nem tudok beszámolni, majd ha elhatározom magam, és veszek egyet saját felhasználásra, akkor kiderül, mindenesetre bízom az Aerotex membrán képességeiben.

Szabása, kialakítása olyan, hogy simán lehet ajánlani síkesztyűnek is. Egy apró negatívum: nem néz ki igazán vagány mocis kesztyűnek protektorok nélkül. Ennek a megoldásnak azért van előnye is: nagyon kényelmes, nincs olyan, hogy valakinek nem jó helyre esik a protektor, ezért nyom valahol. Mivel eléggé vastag, a hőszigetelő rétegnek is van némi ütéstompító képessége bizonyára.

Engem összességben megnyert ez a kesztyű."

Kellően vastag ahhoz, hogy igazán hűvös időben se fázzon benne a kezed, de az ötletes varrásnak köszönhetően érezni fogod benne a kapcsolókat is.Vásárolj egy Viking kesztyűt itt!