Kosaram

itt a cucc...

MOTOROS OLVASNIVALÓ

Hogyan vásárolj bukósisakot online?

Emlékszel, mi mindig arra bíztattunk, hogy lehetőleg személyesen vásárolj bukósisakot. Most azonban teljesen megváltozott a helyzet. A személyes vásárlás egészségügyi kockázatot hordoz, különösen bukósisak esetén, hiszen az közvetlenül az arcoddal érintkezik.

Most akkor ne is vegyél új bukósisakot? Dehogynem! A vásárlás továbbra is megoldható, csupán egy kicsit körülményesebb, mint eddig. Ahogy annyi más is ebben az időszakban.

Induljunk onnan, hogy eldöntötted, kell az új bukó, azt is tudod, milyen stílusú. Sőt, konkrét elképzelésed van, csupán a pontos méret és a kényelem az, amit nem tudsz eldönteni a webshop fotói alapján. Ilyen esetben a következőképpen kell eljárnod:

1. Tudd meg a méreted!
Mérd meg a fejed kerületét a homlokodnál egy mérőszalaggal! A méret kiválasztásában az alábbi táblázat nyújt segítséget.2. Állapítsd meg a fejformádat!
Ahány fej, annyiféle. Valakinek felülről nézve hosszúkás, valakinek inkább széles a koponyája. Hiába ugyanaz a kerülete, olyan sisakot kell keresni, ami formára is passzol rá. A fejedre való bukó kiválasztásában jól jönnek korábbi tapasztalataid (ha vannak), vagy kérhetsz segítséget a SHOX értékesítőitől. Hívd fel a 06 1 430 1035-öt és kérd a sisak osztályt, vagy lépj kapcsolatba egy virtuális értékesítővel. Nem fognak elhajtani. Hidd el, ők most csak erre várnak!

3. Rendeld meg a bukósisakot a webshopban!
Miután megérkezett, tedd karanténba 3 napra (biztos, ami biztos), csak azután ess neki felpróbálni. Nem kell kapkodnod, hiszen 14 napig élhetsz a csere vagy az elállás jogával.

4. A próba
Miután lejárt a karantén, óvatosan vedd ki a bukósisakot a dobozából. Vigyázz! Csak sértetlen csomagolású és állapotú sisakot veszünk vissza! Éppen ezért a dobozát ne dobd ki, a plexiről ne vedd le a matricákat, ne menj el benne motorozni és ne szerelj fel rá kihangosítót addig, amíg nem vagy biztos benne, hogy minden tökéletes. Próbáld fel, maradj benne legalább negyed órát, hogy el tudd dönteni, jó lesz-e neked a sisak. Egy kis segítséget is nyújtunk arra vonatkozóan, mire kell odafigyelned.5. Mi történik, ha valami nem jó?
Ha nem stimmel a méret, lötyög a fejeden, valahol nyom vagy túlságosan szorít a sisak, szépen csomagold vissza a dobozába és küldd vissza a SHOX-ba. Kérj helyette egy másikat, egyszeri csere költségét mi álljuk. A visszaérkezett sisakokat mi is karanténba zárjuk, csak annak lejárta után kerülnek újra készletre és vissza a raktárba.

6. Hurrá! Megvan a sisakod!
Amennyiben jó a sisak, nincs más dolgod, mint örülni neki és várni az alkalmat, amikor végre motorra pattanhatsz és élvezheted a szabadságot!