Bőrruha kiegészítő, ápolás

7 TERMÉK
MEGJELENÍTVE : 10 | 20 | 50
RENDEZÉS
Difi Bőr patch fekete
Difi Bőr patch fekete
Difi Bőr patch fekete
4 990 Ft
Ha éppen nem szeretnéd a koptatót hordani a bőrnadrágodon, ezzel elegánsan el tudod fedni a tépőzáras felületet.
S100 Bőrápoló
S100 Bőrápoló
S100 Bőrápoló
4 200 Ft

Kítűnő védelmet nyújt a nedvesség és az UV sugarak szinkárosító hatása ellen
Puhán tartja és ellenálóvá teszi a bőrt
A flakon permetezőfejének segítségével használata könnyű és egyszerű
Minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható(lakkbőrökre is)
Természetes méhviaszt tartalmaz
300 ml aerosol flakon
Difi BERGSTEIGER BŐRÁPLÓ FEK. 200ML
Difi BERGSTEIGER BŐRÁPLÓ FEK. 200ML
Difi BERGSTEIGER BŐRÁPLÓ FEK. 200ML
3 490 Ft
Collonil Organic Bamboo
Collonil Organic Bamboo
Collonil Organic Bamboo
3 290 Ft
ORGANIC BAMBOO LOTION 200ml

Bambusz kivonatos tisztító és ápoló

Megalkuvás nélküli biológiai bőrápolás a fenntarthatóság és a környezetvédelem jegyében.
Erről szól az Organic család és annak állandó főszereplője és legnépszerűbb terméke, a Bamboo Lotion. Feloldja a szennyeződéseket, hidratálja a fedett és hasított bőrt, és a textil anyagkombinációkat. A hozzáadott bambuszkivonat segít megtartani az anyag hidratáltságát, így megóvja a kiszáradástól. A környezetvédelem jegyében hajtógáz mentes, pumpás adagolóban.

Használta: Tartsa a flakont egyenesen és permetezze az anyagot körülbelül 20 cm-es távolságból! A fedett bőrt puha ronggyal törölje át és hagyja a szert beszívódni! A szennyeződés magától lejön, ha szükséges utána fényesítse. Textil és hasított bőr esetében használjon kefét, utána hagyja megszáradni, végül a hasított bőrt bolyhosítsa!
Collonil Spezial Wax
Collonil Spezial Wax
Collonil Spezial Wax
2 190 Ft
SPECIAL WAX POLISH 200 ml

Védelem és ápolás finomabb bőrökre.

Waxed cotton, speciálisan antikolt, finom tapintású koptatott, illetve erezett fedett bőre kifejlesztett ápoló és impregnáló spray. Puhán tartja az érzékenyebb bőröket, de hatékony védelmet biztosít. Távol tartja a szennyeződéseket, védi és ápolja még a legfinomabb báránybőrt is.

Használat: Csak szabad levegőn, vagy jól szellőző helységben használja! Körülbelül 20 centiméter távolságról permetezze a terméket az előzőleg megtisztított anyagra! Az első viselet előtti alap-imregnáláshoz fújja be 3x egymás után vékony rétegben az anyagot! 8-10 használat után az impregnálást meg kell ismételni.
Collonil Combi White
Collonil Combi White
Collonil Combi White
1 890 Ft
COMBI WHITE 100ml

Fehér fedő, ápoló krém

Vízhatlan, fehér fedő és ápoló krém fedett bőr, textil és szintetikus ruhákra, cipőkre.
Használat: Használat előtt tisztítsa meg a terméket, rázza fel a flakont, nyomja finoman a szivacsot a felületre és vigye fel egyenletesen a folyadékot! Száradás után jól törölje át a terméket, eltávolítva így a felesleget!
Difi Cipzár húzóka fekete
Difi Cipzár húzóka fekete
Difi Cipzár húzóka fekete
990 Ft
SELECT web_termek_torzs.TermekKod, web_termek_torzs.TermekTipus, SUBSTRING(web_termek_torzs.TermekKod,1,11) as stk, web_termek_kategoria.Kod AS tkkod FROM `web_termek_torzs`,`web_termek_szovegek`,`web_listaar`,`web_termek_kategoria` WHERE web_termek_torzs.CegKod = "SHOX" AND web_termek_szovegek.CegKod = "SHOX" AND web_listaar.CegKod = "SHOX" AND web_termek_kategoria.CegKod = "SHOX" AND LENGTH(web_termek_torzs.TermekKod) > 2 AND web_termek_torzs.TermekKod = web_termek_szovegek.TermekKod AND web_termek_torzs.TermekKod = web_listaar.TermekKod AND web_termek_torzs.TermekKod = web_termek_kategoria.TermekKod AND web_listaar.AlapAr >= 0 AND web_termek_torzs.Statusza IN ('M','N','R','S','U','V','Z') AND web_termek_szovegek.Nyelv = "HUN" AND web_termek_kategoria.Kod LIKE "118%" GROUP BY stk ORDER BY web_listaar.Eng_ar DESC, web_termek_szovegek.TermekNev ASC LIMIT 0,12