KARÁCSONYI KATALÓGUS
Shox Motoros Áruház » Közösség

Titkos információk 2016-os AGV modellekről

Dainese AGV főhadiszállás Vicenza
A Dainese főhadiszállása Vicenzában

 

Imádok Olaszországba prezentációra járni. Az olaszok hatalmas áhítattal képesek beszélni saját teljesítményükről/termékeikről. Nem tudnak, de talán nem is akarnak érzelmek nélkül nyilatkozni, néha szinte könnybe lábad a szemük előadás közben. Iyen volt az AGV szokásos éves dealer találkozója is a Dainese központjában, a vicenzai nagy, fekete kockában. Ebből fecsegek el néhány érdekes infót.

 

A világ legjobb bukósisakja

 

Gondoltad volna, hogy az AGV Pista GP, a Rossi-féle verseny bukósisak tipus már 3 éves? Mintha csak tegnap jelent volna meg, olyan érzésem van. De nem csak nekem. Kémfotók bizonyítják, hogy a többi nagy gyártó a MotoGP-ben csak nemrég eszmélt és kezdte el másolni az AGV részletmegoldásait. És hol vannak még a sorozatgyártástól...

AGV Pista GP bukósisak

Ilyen áramvonalas, jól szellőző, biztonságos bukósisak nincs mégegy

 

A sport-túra motorosok kedvenc bukósisakja

 

AGV K5. Egy sokatmondó pillantás, egy elégedett mosoly elég volt az előadó részéről hogy mindenki tudja: a legújabb karbonhéjas sport-túra bukósisak hatalmas siker lett. Első gyártási évében, ami ráadásul az idei, tehát még nincs is vége, többet adtak el belőle, mint a korábbi K4, Skyline vagy Horizon modellekből... 3 év áll alatt. A legnagyobb gond az volt vele, hogy nem tudtak belőle eleget gyártani.

Az AGV K5 népszerűsége várakozáson felüli

 

2016-ban két új AGV jön

 

Miután az elmúlt években az AGV az összes zárt és felnyitható állú bukósisakját lecserélte, most a nyitottakon van a sor. 2016-ban két újdonság is lesz: egy AGV K5 Jet névre hallgató über-prémium karbon túrasisak és egy jópofa városi fejvédő, az AGV Fluid. Mindekettőben alap lesz a beépített napszemüveg, a hosszú plexi és a kihangosító előkészítés.

AGV nyitott bukósisakok K5 Jet Fluid

Trendi városi bukó a Fluid, a K5 Jet plexije mágnessel záródik

 

Az AGV-nél egy fiatal, dinamikus csapat dolgozik az új modelleken. Amint látod, nem ülnek a babérjaikon, hanem újabb és újabb szuper sisakokat hoznak ki, még mielőtt a konkurencia egyáltalán észbe kapna. A kulisszák mögött kaptunk egy fülest, hogy jövőre mire készülnek, de ezt már tényleg nem kotyoghatom el. Szerinted mi lesz az AGV következő nagy dobása


 

2015.07.02.