KARÁCSONYI KATALÓGUS
Shox Motoros Áruház » Közösség

Olcsó, jópofa és GIVI!

GIVI 50.4 Sniper beépített napszemüveges bukósisak

GIVI 50.4 Sniper beépített napszemüveges zárt bukósisak

Valakinek még be kell mutatni a Snipert? 2015-ben a GIVI meglepően alacsony áron dobta piacra napszemüveges zárt sisakját. Nem csoda, hogy rögtön az egyik legnépszerűbb típus lett az országban.

Vannak ugyan nála komolyabb bukósisakok is a SHOX kínálatában (pl. az AGV-k), de a Sniper ár-érték aránya verhetetlen. Már az első kézhezvételnél érezhető, hogy masszív, jól összerakott darab. A mosáshoz kivehető a bélése, van bogárhálója illetéktelen behatolók ellen, állítható UV400-as belső sötét plexi a nap ellen, a mikormetrikus csatot könnyű kezelni és tehetsz bele Pinlock betétet is, ami 100%-osan meggátolja a párásodást.

GIVI 50.4 Sniper beépített napszemüveges bukósisak

Már kapható a legújabb, Sport Black matt fekete/szürke színvariácó

 

GIVI 30.3 Tweet nyitott bukósisak
GIVI 30.3 Tweet

Jó lenne, ha az autósok messziről észrevennének, nem kanyarodnának ki eléd és hagynának elgurulni a sorok között? Egy feltűnő, láthatósági színű sisakban még az is meglát, akinek nem nyílt ki a szeme a reggeli kávétól.
A Tweet trendi városi robogósok bukósisakja, de viszonylag hosszú plexijének köszönhetően rövid országúti kitérőket is tehetsz benne. A bekoszolódott belső a mosás idejére kivehető belőle és van benne hely kihangosító berendezés beépítésére, a hangszórók nem fogják szétnyomni a füleidet.

GIVI 30.3 Tweet nyitott bukósisak

Inkább a cool dizájn tetszik? Kapható matt feketében is2015.11.25.