KARÁCSONYI KATALÓGUS
Shox Motoros Áruház » Közösség

Nyári szellőset vagy kivehető bélésest?

Fényvisszaverő csíkok teszik jól láthatóvá

Speed Up Lara és Lara Mesh női motoros textil dzsekik

Ugye, hogy hasonlít egymásra ez a két dzseki? Pedig nem egyformák. A bal oldali egy kifejezetten nyári változat, hatalmas, hálós szellőző felületekkel, amiben 40°-ban sem sülsz meg a motoron. A jobb oldali viszont egy normál, kivehető béléses, vízálló dzseki, amit tavasztól őszig hordhatsz. Ezen is van szellőzés: a vállnál találsz két cipzáras szellőzőt, ahol bekúszik a levegő, ha kinyitod.
Mindkét Lara szabása karcsúsított, de az oldalára hatalmas, gumis betéteket raktak. Így nem lóg és nem is szorít, mert felveszi az alakod.

A kék nyilak a szellőző felületeket / nyitható szellőzőket jelölik

 

Speed Up Lara Mesh és Myra női motoros textil nadrág

Itt a Lara hálós dzsekihez való nadrág (balra). Ennél a combok és az alsó lábszárak jó része hálós szövet, piszkosul szellőzik, nyáron nincs is ennél jobb.
A Myra nadrág (jobbra) egy egyszerű, fekete textil motoros nadrág nőknek. Ezt nem járja át annyira a levegő, mint a Larát, de ha kiveszed a bélést, azért ez is rendesen szellőzik. Béléssel viszont a hideget és az esőt távol tartja a testedtől. Egy ügyes megoldással a nadrág szárának hossza  állítható, így nem fog felgyűrődni rajtad, ha rövidebb a lábad a konfekció méretnél.

 A Lara Mesh jól szellőzik, a sok zsebbel felszerelt Myra a pakolósok kedvence
 2015.02.16.