KARÁCSONYI KATALÓGUS
Shox Motoros Áruház » Közösség

Motortakaró ponyvák

Mire jó a motortakaró ponyva?


1. A motorponyva véd a piszok ellen. Az egy helyben álló motort egy idő után belepi a por. Tavasszal szeretnéd tisztogatással tölteni az idődet, ahelyett hogy motoroznál?

2. A motorponyva véd a korrózió ellen. A szabadban tárolt motorok ki vannak téve esőnek, hónak. Ha letakarod vízálló ponyvával, megóvhatod a fém alkatrészeket a rozsdásodástól.

3. A motorponyva véd az UV sugárzás ellen. Ha szabadban tárolod a motorodat, a napsugárzás kifakítja a fényezést, bemattítja és megkeményíti a műanyagokat (pl. a plexit is).

4. A motorponyva véd a macskák ellen. Ha letakarod a motorod, a cicák ugyanúgy felmásznak rá, de legalább nem piszkolják be, nem karmolják össze a fényezést, és nem szakítják ki az ülést.

5. A motorponyva véd a motortolvajok ellen. A tolvajok a könnyű prédára mennek. A ponyva alatt nem tudhatják, milyen típusú és állapotú motorral, és milyen egyéb védelemmel találkozhatnak, ezért inkább békén hagyják.

6. A motorponyva véd az alkalmi tolvajok ellen. Valamilyen spéci alkatrész, optikai tuning van a motorodon? Rejtsd el! Még csak az kéne, hogy valaki kiszúrja, és egy óvatlan pillanatban megpróbálja leszerelni.

motorponyva

A SHOX Áruházban egy rakás motorponyvát találsz:

KLIKK ide a ponyvákért!


2014.11.05.