KARÁCSONYI KATALÓGUS
Shox Motoros Áruház » Közösség

Karácsonyi ajándék motorosoknak

Mivel ajándékoznád meg egy motoros barátodat/barátnődet karácsonyra, ha nem a hobbijához való kiegészítővel? Hiszen egész évben ezt hallod tőle, hogy a motor így, meg a motor úgy. Megleped egy kenyérpirítóval? Azt azért mégse!
Jó ajándékot egy motorosnak?


Motoros cuccot vásárolni nem egyszerű feladat. Eleve magadnak se, pláne másnak...
Mi van akkor, ha veszel neki egy dzsekit, de ő már kinézett magának egy másikat?
Egy új bukóval lepnéd meg, de nem tudod, tetszeni fog-e neki a színe vagy a mintája? Adnál neki egy csizmát, de nem tudod a pontos méretet?

Univerzális motoros ajándékok

Léteznek olyan holmik, amikkel nem lehet mellényúlni. Ilyen például egy maszk, ami elasztikus, vagyis nyúlik, tehát mindenki fejére jó. A színe pedig tök mindegy (általában fekete), mert úgyis a bukó alatt hordják.
Vagy ott vannak a láncok. Mindegyik fekete, mert nem divatozunk vele, hanem lezárjuk a motort, hogy ne lopják el. Azon kívül a táskában hever. És amivel odakötsz egy robogót az oszlophoz, odaköthetsz egy Harley-t is, nem kell ismerned a motor pontos típusát és évjáratát.

Mit vegyél egy motorosnak?

Vesevédőt

Mikor a megajándékozni kívánt illető utoljára motorozott, valószínűleg már fázott. Azért rakta le a motort. És mikor kora tavasszal újra felül rá, ismét fázni fog. Minek örülhetne jobban, mint egy jó vesevédőnek? Ez a vastag, meleg kiegészítő elzárja a nadrág és a dzseki közötti réseket és melegen tartja viselőjét. Megelőzhető vele egy felfázás vagy vesemedence gyulladás.

Nézd meg itt az összes vesevédőt>>>


Maszkot


Egy téli maszk védi a megfázástól a fület és a nyakat, valamint melegen tartja a mellkast. Nem mellesleg ritkábban kell tisztítani a bukósisak bélését, a maszkot sokkal könnyebb kimosni.


Nézd meg itt az összes maszkot, nyakmelegítőt>>>Nyakmelegítőt

Aki nem szereti a maszkot, annak lehet adni nyakmelegítőt. Ennél jobban semmi sem védheti meg a nyakat a széltől és még mozogni is lehet benne. Nem csak télen, hanem egész évben használható. Nyáron is hűvösek az esték, sokszor éppen csak egy nyakmelegítő hiányzik a megfelelő komfortérzethez.Nézd meg itt az összes nyakmelegítőt, maszkot>>>


Akkumulátor töltőt

Nincs még akkutöltője?! Azonnal szüksége van rá. Mostanra éppen elkezdett merülni az akkumulátora. Ha nem teszi töltőre, tavasszal ott fog állni nyakig beöltözve és nem indul a motorja! Akkor az első útja egy motoros boltba fog vezetni, ahol vehet új akksit többért, mint amennyibe ez a töltő kerül.


Hengertáskát

Egy hosszú túrára soha nem tudsz elég cuccot magaddal vinni. Mindig az utolsó pillanatban kezdődik a variálás, hogy mi az, ami tutira kelleni fog és mit lehetne otthon hagyni, aminek a hiánya kevésbé fáj.
A hengertáska sok szempontból a legjobb megoldás. Mivel nem kemény az oldala, mindig bele lehet még valamit gyömöszölni, ha pedig kevés benne a cucc, kisebbre is összenyomható. Rögzíthető ülésre, csomagtartóra, túradoboz tetejére vagy egy másik hengertáskához. És persze 100%-ig vízálló. Egy-kettőt most akcióban megkaphatsz.


Övtáskát

Igazolványok, pénztárca, motorkulcs, telefon, töltő, öngyújtó, zsebkés, fényképezőgép… Mi mindent kell magával vinnie egy motorosnak? A hasitasi még mindig az egyik legpraktikusabb találmány. Kicsi, könnyű, menet közben dobozba rakható, megállásnál felvehető. Nem nyomja a zsebedet a sok apróság és minden egy helyen van. Ebben a színben még divatos is.


+1 ötlet

Ha inkább a kedvét szeretnéd meghozni a túrázáshoz, vagy épp együtt szeretnél majd új utakat felfedezni, akkor Rhino-s fiúk Motoros Túrázás 1. és 2. könyve is tökéletes ajándék lehet!
Megosztás


Reméljük, tudtunk segíteni hasznos ajándékötletekkel, hogy mindenkinek ilyen mosoly üljön az arcán a fa alatt:

Neked van már tipped, hogy mivel leped meg motoros szeretteidet? Te minek örülnél a legjobban?