KARÁCSONYI KATALÓGUS
Shox Motoros Áruház » Közösség

Ismerd meg a 2017-es SHOX teszt-csapat tagjait!

Mi, itt a Shox Motoros Áruházban, közel húsz éve kínáljuk a legnagyobb nyugat-európai márkákat. Mégis gyakran hallottuk, hogy “jó ez, de nem ebben a színben kellene” vagy “rendben van, de nincs olyan, aminek nem tépőzáras a nyaka?”, és ez így is van rendjén. Miért tetszene nekünk pont ugyanaz, ami a németeknek vagy az olaszoknak? Ezeket az igényeket mindig megpróbáltuk továbbítani a beszállítóinkhoz, de a válasz elnéző mosoly volt, amiből megértettük, hogy túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy hozzánk igazítsák a kínálatukat.

Gondoltunk egyet, összeszedtük a ti észrevételeiteket és azok alapján kezdtünk el tervezni speciálisan a magyar motorosok igényeihez igazodó ruhákat.

2011. óta bővül folyamatosan bővül a paletta a ti véleményetek alapján. A termékeket magyar tervező tervezi, majd egy szakmai csapat formálja.

Amint elkészülnek az első mintadarabok, már mehetnek is tesztelésre. Azért, hogy ne csak „divatos” cuccokat csináljunk, de azok kényelmesek és strapabíróak is legyenek, folyamatosan próbára tesszük őket (hol közúton, hol versenypályán, hol pedig laborban).

Szerencsére sorra érkeznek be a mintadarabok az általunk tervezett ruhákból és már nem győzzük a tesztelést, így arra gondoltunk, hogy idén csinálunk egy tesztelő csapatot a vevőinkből!

Idén, 5 szuper jó fej vevőnk fog nekünk segíteni abban, hogy a beérkezett mintadarabok alapos próbatételnek legyenek kitéve.

Kik ők?Zita


állatorvos

Dunakeszi

Dunakeszin lakom és jelenleg Budapesten dolgozom. Innen szoktam kisebb túrákat indítani motorommal, egy Suzuki Inazumával. Jelenleg még csak próbálgatom szárnyaim, de egyre távolabbi és újabb tájakat fedezek fel itthon, egyelőre átlag 70-100 km-es távolságokban.


Misi


csomagoló üzem igazgató

Budapest

. Hetente alapvetően munkába motorozom a Budapest – Komárom viszonylatban, természetesen nem az autópályán – ott nincs kihívás J.


Zsolti


pénzváltó

Üröm

Motoros előéletem nagymotor téren nem mondható soknak mivel tavaly márciustól motorozom, de onnantól nagyon! Robogóval is szelem az utakat, dolgozni azzal járok nagyjából 5-6 éve. Összesen mar több mint 100000 km-t hagytam magam mögött a városban.


Laci


traumatológus

Székesfehérvár

2 éve motorozok, az első évben egy CBF 125 nyergében kezdtem meg az ismerkedést a motorozással. Egy évre rá úgy éreztem, hogy kinőttem a kategóriát. Tavaly június óta egy NC700X nyergében szorgosan gyűjtöm a tapasztalatokat zömében kisebb, évente néhány alkalommal hosszabb túrák során


Peppe


bútorasztalos

Tinnye

A motorozást nagyon régen, 87-ben kezdtem. Szép sorban Volt Rigám, Verhovinám, Simsonom, csúzli MZ-m, 250-es ETZ-m, Pannóniám, Danuviám. Régi nagy álmom vált valóra, amikor megvettem az első Boxer Bömcsimet, ami nem egy mai gép ugyan (BMW R 1100 RT), viszont imádom és mindig útra kész állapotban tartom. Aki motorozott már valaha, az tudja: A motorozás olyan, mint a szerelem, nem tudod megmagyarázni, hogy miért, szereted és kész. :)

Az idei szezonban ők öten fogják a cuccainkat tesztelni rövidebb és hosszabb távon, de természetesen a Te véleményedre is mindig kíváncsiak vagyunk!

Valami különösen tetszik az egyik cuccunkon? Vagy van ötleted, hogy hogyan lehetne még kényelmesebb az egyik ruhánk? Észrevételeidet folyamatosan várjuk az info@shox.hu címen.