Shox Motoros Áruház » Közösség

Felnyitható állú sport bukósisak

 

A felnyitható állú bukósisakok nagyon praktikusak. Nem kell rögtön lehámoznod a fejedről, amint megállsz tankolni, vagy friss levegőre vágysz a pirosnál, vagy csak egy pár szót váltasz valakivel az út szélén. Jól is mutatnak egy túramotoron vagy óriásrobogón, de egy filigrán sportmotorra, amin minden a sebességnek, a sportosságnak és az aerodinamikának van alárendelve a legtöbb elég... böszme. Kivéve az AGV Compact!

A klaszikus, túrás GIVI X-Modular, és a sportos AGV Compact

 

AGV Compact - felnyitható állú sport bukósisak

Az AGV Compact ugyanolyan jól (sőt, majdnem ugyanúgy) néz ki kívülről, mint a márka legnépszerűbb sport bukója, az AGV Horizon. Mindkettőt szélcsatornában formálták áramvonalassá, hatékony a szellőzőrendszerük, van bennük bogárháló, kivehető bélés, beépített napszemüveg és bluetooth kihangosító előkészítés. Különbséget leginkább a súlyukban találsz, a karbonból készült zárt sisak könnyebb.

Balra az AGV Compact, jobbra az AGV Horizon dupla D-gyűrűs versenycsattal

 

Láthatósági színben is kapható az AGV Compact

A bamba, figyelmetlen autósok számával egyenes arányban nő a kereslet a láthatósági színű motoros felszerelések iránt. Az AGV most egy ilyennel is előrukkolt. De nem ám egy egyszerű sárga fényezéssel! A sisak vonalvezetését követő fekete minta ügyesen álcázza a felnyitható állrészt (lezárt állapotban), és még jobban kiemeli az AGV Compact sportosságát.