KARÁCSONYI KATALÓGUS
Shox Motoros Áruház » Közösség

Fekete Trekkerek

Tudod, miért nem borulnak ki az alsógatyáid az oldaldobozból, amikor a határőr belenéz?

A vagány alufedeles GIVI dobozok még vagányabb, matt fekete változatai

 

 

A GIVI Trekker doboz átmenetet képez a kőkemény, kifejezetten terepmotorozásra tervezett, teljesen alumíniumból készült Trekker Outback, és egy hagyományos, aszfaltorientált műanyag GIVI túradoboz között. Az előbbinél jóval formatervezettebb és áramvonalasabb, míg egy sima doboznál erősebb az üvegszál és alumínium erősítések miatt.

Az alu és a műanyag dobozok előnyeit ötvözi a GIVI Trekker

 

GIVI Trekker dobozok fekete színben

Ha úgy találod, hogy a nagy, fényes, szálcsiszolt alumínium felületek nem illenek motorod stílusához, válaszd a dobozokat matt fekete színben! Porfestett alu elemekkel homogénebb az összhatás: a dobozok nem vonják el túlságosan a figyelmet a motor többi részletéről, ráadásul a fekete szín köztudottan slankít.

 

 

Miért jó a GIVI Trekker?

 

- A top case 52 literes, két zárt bukósisak elfér benne

- Az oldaldobozok fedele variálható. Amikor bepakolsz, egyben nyitható a teteje. Egy retesz átkapcsolásával fixálhatod a fedelet, innetől egy kis nyíláson férhetsz hozzá a cuccaidhoz. Így nem fog kihullani semmi, amikor fent van a motoron és ki akarsz venni belőle valamit.

- Security Lock nevű biztonsági zárszerkezet minden GIVI dobozhoz extraként megvásárolható. A GIVI Trekker dobozokat alapból ilyennel adják.

 

- Egy rakás extra kapható hozzá: háttámla, csomagtartó rács, csomagrögzítő fülek, belső textiltáska, benzines kanna