KARÁCSONYI KATALÓGUS
Shox Motoros Áruház » Közösség

A legmenőbb motoros bőrdzseki

Bármilyen praktikus, egy sportmotorra nem ülhetsz fel ¾-es textil túradzsekiben, mert hülyén fogsz kinézni. Ha teszel mások véleményére, ne olvass tovább, de ha érdekel, mit látnak azok, akik felkapják fejüket a motorod hangjára, tudj meg minél többet a legmenőbb motoros bőrdzsekiről!

 

Macna Blast bőrdzseki – izzadj keveset!

Igazi nyári viselet. Olyan, amiben nem izzadsz ki egy nap 5 liter vizet magadból. Tele van szellőzőkkel: a vállnál és a nyaknál a bőr perforált. Az ujjak teljes belső fele egészen a hónaljig textil stretch betétes, ami kiválóan átengedi a levegőt és még mozogni is sokkal könnyebb a dzsekiben.

És ezt figyeld: A hátán lévő aerodinamikai púp (ami egyébként nem akkora, hogy otthon kelljen hagyni miatta a barátnődet vagy a hátizsákodat) külön szellőzik! Hálós betét van a tetején és az alján, az ezen áthaladó levegő hűti le a hátadat, hogy ne kelljen saját levedben megfőnöd.

Légáteresztő betétek és az a bizonyos szellőző púp

 

Macna Blast bőrdzseki – érezd magad biztonságban!

A masszív, vastag bőrdzsekit puha protektorok teszik kényelmessé. A könyökhöz és vállhoz berakott emlékezőhabos protektorok hamar hozzáigazodnak az ízületeidhez, csak akkor veszed észre, hogy ott vannak, ha- ne adj’ Isten - szükség lenne rájuk. A Safe Tech protektorok a legmagasabb, Level 1-es minősítést kapták.

Nem bízol eléggé a puha protektorokban? A Blast dzsekire külső, kemény protektorokat is tettek, amik esésnél eloszlatják az energiát, csúszásnál pedig csökkentik a súrlódást és megvédik a bőrt a kiszakadástól.

Kívül kemény, belül puha protektorok a könyöknél és a vállnál, a gerincvédő igény szerint cserélhető

 

A Macna Blast bőrdzseki külön női és férfi szabással is készül!